More

  F1 kijken Nederland en België 2022: Hier kan je de GP Saudi-Arabië gratis bekijken

  Advertentie

  -

  Het was een topweekend voor Ferrari in het nieuwe Formule 1-seizoen. Charles Leclerc won de openingsrace in Bahrein. Dit weekend staat de GP van Saoedi-Arabië op het programma.

  Zondagavond is het tijd voor de tweede race van het nieuwe F1-seizoen. Na de GP van Bahrein trekt de race – alweer – naar Saoedi-Arabië. Dat was vorig seizoen de voorlaatste race en nu is het de tweede van 2022. Na de zege van Ferrari afgelopen week in Bahrein wordt het afwachten wat het team op het Jeddah Corniche circuit zal presteren. Afgelopen jaar ging Lewis Hamilton met de winst lopen.

  De GP van Saoedi-Arabië gaat zondag 27 maart tussen 19 en 21 uur door. Alle belangrijke informatie over de race vind je via Viaplay. Let wel even op, want de zomertijd gaat in de nacht van zaterdag op zondag in. Je zal jouw klok dus een uurtje vooruit moeten schuiven.

  Gratis in Nederland

  Hoe kan je Formule 1 bekijken in Nederland? Dat doe je normaal gezien niet helemaal gratis, maar dankzij F1 TV Pro kan je nu 7 dagen lang kosteloos kijken. Met F1 TV Pro kan je de races bekijken en krijg je toegang tot een heleboel extra’s. Zo kan je onder meer de camera’s aan boord bekijken en kan je meevolgen via de teamradio.

  Een jaarabonnement op F1 TV Pro kost 64,99 euro. Dat is 5,41 euro per maand. Al kan je dankzij de proefperiode nu 7 dagen gratis kijken. Je kan ook kiezen voor een maandabonnement, maar dan betaal je 7,99 euro per maand. Als je het abonnement annuleert voor het einde van de proefperiode, dan hoef je helemaal niets te betalen.

  Gratis in België

  Woon je in België of kan je de Belgische televisie ontvangen? Dan heb je geluk, want op RTBF kan je de race volgen. Je doet dat specifieker op het kanaal van Tipik. Zowel de race op zondag, als de kwalificaties op zaterdag zijn te bekijken. Ook via betaalzenders kan je F1 bekijken. In Belgie moet je daarvoor een Play Sports-abonnement afsluiten bij Telenet. In Nederland kan je terecht bij streamingdienst Viaplay.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer