More

  F1 kijken België en Nederland 2022: Hier kan je de GP van Bahrein gratis bekijken

  Advertentie

  -

  Dit weekend gaat het nieuwe Formule 1-seizoen van start met de GP van Bahrein. Volgende week (27 maart) trekt de race naar Jeddah voor de Grand Prix van Saoedi-Arabië. Wie volgt Max Verstappen dit seizoen op als wereldkampioen en waar kan je de races (gratis) bekijken?

  Formule 1 bekijken in België en Nederland doe je niet helemaal gratis, al kan je dat deze keer uitzonderlijk wel. Zo kan je op F1 TV Pro 7 dagen lang gratis kijken. Dat betekent dat nu ook Nederlanders de F1-wedstrijden (tijdelijk) gratis kunnen kijken. Op F1 TV Pro krijg je bovendien een heleboel extra’s. Zo krijg je toegang tot de camera’s aan boord en de teamradio.

  Voor een jaarabonnement F1 TV Pro betaal je 64,99 euro (5,41 euro per maand), maar dankzij de proefperiode kan je nu 7 dagen gratis kijken. Je kan trouwens ook kiezen voor een maandabonnement, dan betaal je 7,99 per maand. Annuleer je het abonnement voor het einde van de 7 dagen, dan hoef je helemaal niets te betalen.

  Gratis in België

  Belgische kijkers die hebben iets meer geluk, want de races worden uitgezonden bij de RTBF, specifieker op het kanaal van Tipik. Je kan in België ook terecht bij Telenet, dan moet je wel een Play Sports-abonnement afsluiten. In Nederland zitten de rechten sinds kort bij streamingdienst Viaplay.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer