More

  © VIER

  ‘Expeditie Robinson’: Verliest Koen in voorlaatste aflevering door een simpele knoop?

  Gerelateerde artikels

  -

  De voorlaatste aflevering van ‘Expeditie Robinson’ breekt donderdag aan. Dat betekent dat we toegekomen zijn aan de laatste eliminatieproef. Immuniteit winnen is nog nooit zo belangrijk geweest, want de winnaar is zeker van een plek in de halve finale.

  Vorige week won Jorik opnieuw de immuniteitsproef en nam Elroy mee naar Winnaarseiland. Pas nadat het duidelijk was dat ook Thomas op Anouk zou stemmen als hij terug naar het kamp zou moeten, vertelde Jorik over de extra stem die hij won bij de laatste proef. Uiteindelijk won Thomas opnieuw en stuurde hij de twee Nederlanders terug. De West-Vlaming zit al vijf dagen op Winnaarseiland. Hij heeft de meeste stemmen en lijkt ‘safe’ te zitten. Er is ook tijd om na te denken over thuis, zijn gezin en toekomstplannen.

  Bij de eliminatie gebeurde er iets waar Jorik en Elroy niet op gerekend hadden. Kevin gaf op. Hij was fysiek compleet uitgeput en hield de eer aan zichzelf na 27 dagen Expeditie Robinson. Bijgevolg moest er niemand meer naar huis gestemd worden, een gelukje voor Anouk. Maar er is niemand nog veilig, nu we net voor de halve finale staan. 

  Elroy en Jorik wouden afgelopen week Anouk eruit stemmen, door de vrijwillige exit van Kevin gebeurde dat niet / © VIER

  Wie strandt op een boogscheut van de halve finale?

  De allerlaatste immuniteitsproef dient zich aan. Wint Jorik opnieuw? Of wordt het iemand anders die zijn plaats in de halve finale zal veilig stellen? De winnaar kan zijn immuniteit trouwens verzilveren, door van Thomas te winnen op Winnaarseiland en een direct ticket naar de finale te bemachtigen.

  Niemand wil naar huis en we zitten met heel sterke en tactische spelers. Op het begin van de proef moet er een echte Robinson klassieker opgelost worden. Zoals Koen al vaker heeft bewezen in de Expeditie zijn puzzels niet zijn sterkste vaardigheid…

   

  ‘Expeditie Robinson’, donderdag om 20u35 bij VIER

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie