More

  Exit van Schorpioen in The Masked Singer 2022 en terugkeer van Robots Lize en Aster

  © VTM

  Exit van Schorpioen in The Masked Singer 2022 en terugkeer van Robots Lize en Aster

  -

  Vrijdag was het opnieuw tijd voor The Masked Singer. Op de valreep moest Schorpioen het programma verlaten. Zij zal niet in de finale te zien zijn.

  Wekenlang hadden de speurders het raden naar de identiteit van Schorpioen, maar vrijdag viel het doek definitief voor het mysterieuze figuur. Niemand minder dan ex-K3’tje Klaasje Meijer bleek in het pak te zitten. Op de valreep konden speurders Ruth Beeckmans en Julie Van den Steen haar identiteit achterhalen. Andy Peelman had het weer mis en gokte op Danira. Gastspeurder An Lemmens dacht aan Nina Derwael, maar noemde eerder ook al Klaasje.

  Klaasje is niet het eerste K3-lid dat deelneemt aan het programma. Afgelopen jaar bleek Kathleen Aerts Zeemeermin te zijn en aan de Nederlandse versie nam Josje deel. In Behind The Mask vertelde Klaasje over de geheimhouding, want tijdens de opnames van The Masked Singer had ze nog taken bij K3. “Met K3 heb je een gedeelde agenda, dus ik heb echt moeten liegen door te zeggen dat ik een serie in Nederland aan het opnemen was. Dat is sowieso gelukt, maar het was heel moeilijk omdat ik de meiden nog iedere week zag en er niets over mocht vertellen.”

  Robots komen terug

  Julie Van den Steen zorgde vrijdagavond dan weer voor een verrassing. Zo zou ze bij 50.000 likes op een post op Instagram de Robots opnieuw uitnodigen. Dat lukte in mum van tijd en dat betekent dat de Robots in de finale terugkeren voor een straffe guest appearance. De Robots, die we kennen als Lize Feryn en Aster Nzeyimana, werden een paar weken geleden uit het programma gestemd. Dat was voor de jury en presentator Niels Destadsbader een schok, al komen ze nu dus nog één keer terug.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer