More

  Examens afleggen in Ancienne Belgique? Zo ziet dat er uit

  Advertentie

  -

  Gisteren zijn voor vele studenten de examens van start gaan. Die vinden dit jaar op tal van uitzonderlijke locaties plaats om de coronamaatregelen te kunnen naleven. Zo zijn de Brusselse campussen van de KU Leuven en Odisee uitgeweken naar concertzaal AB.

  De studenten van de KU Leuven en Odisee waren de eersten die na lange tijd in concertzaal Ancienne Belgique vertoefden. De hogeschool en universiteit moest namelijk op zoek naar bijkomende locaties om de examens in tijd en ruimte te kunnen verspreiden en die vonden ze in de concertzaal. Marc Vrebos, algemeen directeur ad interim van AB legt uit: “We zijn momenteel op zoek naar alternatieven voor het gebruik van de leegstaande zaal. In deze moeilijke tijden wil AB volop het maatschappelijk engagement aangaan.”

  100% verse lucht

  4.000 Brusselse studenten zullen tussen dinsdag 2 juni en vrijdag 3 juli examen kunnen afleggen in de Ancienne Belgique. De AB zal haar deuren openen voor drie verschillende examenmomenten per dag. De aanwezige groepen zijn niet groter dan 80 studenten. Op die manier kunnen studenten veilig examens afleggen op voldoende afstand van mekaar. 

  De AB zal daarbij alle voorzorgsmaatregelen in acht nemen. Zo komt er een circulatietraject, zijn alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen aanwezig en wordt via het ventilatiesysteem 100% verse lucht ingeblazen.

  https://www.facebook.com/AncienneBelgiqueAB/photos/a.10156847984551086/10156847984601086/?type=3&theater

  BronAB
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer