More

  Ex-Qmusic presentator Sam De Bruyn keert tijdelijk terug naar Studio Brussel

  Advertentie

  -

  Nadat Sam De Bruyn in november 2020 aankondigde dat hij even rust nodig had als presentator bij Qmusic, keert de man binnenkort terug naar zijn eerste werkgever Studio Brussel. Al benadrukken ze bij de VRT dat het om een eenmalige terugkeer gaat. Zo zal Sam vanaf zondag 25 april negen zondagen lang het blok tussen 10 en 12 uur onder handen nemen.

  Met Reizen De Bruyn zal hij ons meenemen op een trip langs zijn negen favoriete muzikale landen. Zo houdt Sam onder meer halt in Zweden, Ijsland, Australië, Schotland en Zuid-Afrika. Sam De Bruyn legt uit: “Ik kijk er heel hard naar uit om nog eens terug te keren naar Studio Brussel. En dan zéker om mijn twee grootste passies te combineren: reizen en muziek. Zalig toch!”

  “Het is een blij weerzien met Sam als fervent reiziger en muziekliefhebber”, zegt Jan Van Biesen, nethoofd van Studio Brussel. “Ook deze zomer zullen we waarschijnlijk nog niet kunnen reizen zoals we gewend zijn. Maar gelukkig is er nog altijd muziek. Van Australië tot Zuid-Afrika, met Reizen De Bruyn is een muzikale reis voor al onze luisteraars gegarandeerd. We zijn dan ook enthousiast om deze top radiomaker opnieuw te horen.”

  Qmusic en Studio Brussel

  Sam De Bruyn presenteerde eerder al van 2008 tot 2015 op Studio Brussel programma’s als Sound of Sam, Zet ‘m op Sam en Vrienden van de Radio. Hij liet zich ook drie keer opsluiten het glazen huis van Music For Life (2009-2011) en presenteerde in 2014 De Warmste Week. In 2015 stapte de Bruyn over naar Qmusic, waar hij een jaar lang de avondspits presenteerde. Vanaf 2016 presenteerde hij met onder andere Wim Oosterlinck, Heidi Van Tielen en Inge De Vogelaere de ochtendshow.

  In het najaar van 2020 werd De Bruyn opnieuw verplaatst naar de avondspits, waar hij met Vincent Fierens een duo vormde. In november maakte hij bekend dat hij afscheid nam van de zender. “Dat is geen keuze tegen Q, maar een keuze voor mezelf. Ik heb even tijd en rust nodig”, zei hij toen.

  Reizen De Bruyn: vanaf zondag 25 april elke zondag tussen 10.00 en 12.00 uur op Studio Brussel.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer