Ellie Goulding nieuwe naam voor Werchter Boutique 2020

Nieuw voor Werchter Boutique 2020: Ellie Goulding! Een geweldige 3de naam voor het dagfestival dat op zaterdag 20 juni plaatsvindt in het Festivalpark. Headliner van de komende editie is Taylor Swift. Eerder werd aangekondigd dat ook 5 Seconds of Summer er bij zal zijn. Het festivalprogramma wordt binnenkort verder aangevuld.

Ellie Goulding is één van de leading ladies van de Britse pop. ‘Denk aan Björk, Kate Bush en Stevie Nicks (Fleetwood Mac) die een flat delen in de trendy Londense wijk Shoreditch’, schreef een muziekblad ooit over haar. Dat is ze helemaal. Ellie Goulding maakt sprankelende en dansbare meezingmuziek die ook ergens over gaat. Haar bijzondere sopraanstem maakt alles af. Geen wonder dat Goulding een bliksemstart neemt. Kort na de start staat ze al bovenaan The Sound Of 2010. Dat is de jaarlijkse talentenlijst van de Britse muziekpers. Haar debuut-album ‘Lights’ (2010) komt binnen op #1 in de Britse hitparade. ‘Burn’, ‘How long will I love you’, ‘Outside’ (met Calvin Harris) en ‘Love me like you do’ (uit de soundtrack van ‘Fifty shades of grey’) zijn haar grootste hits in ons land. Scoren doet ze ook met Kygo (‘First Time’) en met Diplo en Swae Lee (‘Close To Me’).

Een weetje: ’River’, haar cover van de Joni Mitchell song, was in Engeland dé kersthit van 2019. Ellie’s laatste concerten in België dateren alweer van 2016. Ze verkocht toen vlot het Antwerpse Sportpaleis uit en ze pakte even later ook overtuigd Rock Werchter in. Hoog tijd voor weer, hoog tijd voor meer Ellie Goulding.

Tickets & Info: werchterboutique.be

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in