More

  Eindelijk! Seizoen 5 van ‘La Casa de Papel’ staat op Netflix

  TAMARA ARRANZ/NETFLIX © 2020

  Eindelijk! Seizoen 5 van ‘La Casa de Papel’ staat op Netflix

  -

  Vanaf vandaag kan je kijken naar het laatste seizoen van La Casa de Papel. Al kan je nog niet alle afleveringen bekijken, die verschijnen pas eind dit jaar op Netflix.

  Spoiler alert: lees niet verder indien je de vorige seizoenen nog niet bekeken hebt.

  Voorzie dit weekend enkele uren tijd, want het laatste seizoen van La Casa de Papel staat online. Al gaat het nog niet om de laatste afleveringen van de reeks. Hoe dat komt en wanneer je deze wel kan zien, lees je onderaan in dit artikel.

  Eerst even terug in de tijd. In het vorige seizoen van de Spaanse topreeks liep alles mis. De overvallers zitten ondertussen al meer dan 100 uur in de bank en de schuilplaats van El Professor werd ontdekt door inspecteur Alicia Sierra. Het net sluit zich rond de bende en ze verliezen steeds meer grip op de situatie. Kan El Professor nog een meesterzet uit zijn hoed toveren of moet de bende zich een weg naar buiten schieten?

  Twee delen

  Vanaf vandaag krijg je een antwoord op een heleboel van die vragen. Het laatste seizoen verschijnt in twee delen op Netflix. De eerste vijf aflevering kan je vanaf vandaag bekijken. De laatste vijf afleveringen – en tevens het sluitstuk van de reeks – verschijnen vanaf 3 september op Netflix.

  Kan je niet genoeg krijgen van Spaanse series? Check dan zeker eens Sky Rojo. De actie-comedyreeks is gemaakt door de bedenkers van van La Casa de Papel.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer