More

  Eerste trailer Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore belooft alvast veel goeds

  © YouTube / Warner Bros. Entertainment

  Eerste trailer Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore belooft alvast veel goeds

  -

  De magie is terug met de nieuwe trailer van Fantastic Beasts. Vandaag verscheen de trailer voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. De film belooft vol te zitten met een grote portie humor, veel spanning en een heleboel magie. 

  Op 13 april 2022 verschijnt de derde film in de Fantastic Beasts and Where to Find Them-franchise. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore gaat, zoals de titel doet vermoeden, dieper in op het verleden van professor Albus Dumbledore (Jude Law). Hij wil een eind maken aan de heerschappij van de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen). Dumbledore heeft echter een deal gesloten met Grindelwald waarin ze beloven geen geweld tegen elkaar te gebruiken. Daarom schakelt Dumbledore de hulp in van Newt Scamander (Eddie Redmayne) en zijn vrienden. Samen gaan ze de strijd aan tegen Gellert Grindelwald. Hoelang zal het pact tussen Dumbledore en Grindelwald nog stand kunnen houden?

  Zonder Johnny Depp, met Mads Mikkelsen

  De film kan rekenen op een sterrencast, naast Eddie Redmayne en Ezra Miller is ook Jude Law weer van de partij. De rol van Gellert Grindelwald wordt in deze film vertolkt door Mads Mikkelsen. Mikkelsen was eerder al te zien in Hannibal, The Hunt en Druk. Hij vervangt Johnny Depp, die ontslagen werd nadat hij een rechtszaak aanspande tegen de tabloid The Sun. De reputatie van Depp viel door dat voorval, volgens productiehuis Warner Bros., niet meer te redden.

  Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is vanaf woensdag 13 april 2022 te zien in de bioscoop.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer