More

  Eerste namen voor Rock Herk 2020: Goose Nonstop, Black Box Revelation, The Subs en meer

  Advertentie

  -

  Het is al maart en de temperaturen beginnen stilaan te stijgen. Dat kan maar één ding betekenen: het festivalseizoen komt eraan! Hoog tijd dus voor het oudste alternatieve muziekfestival van het land om de eerste lading namen bekend te maken voor Rock Herk 2020.

  Voor het hoofdpodium pakt de organisatie van Rock Herk uit met een reeks namen van formaat. Goose komt naar Herk-de-Stad met het live elektronica project Goose Nonstop om het festival op de grondvesten te doen daveren. Vervolgens is er ook plaats voor het klassieke oeuvre van Noordkaap, die iets tussen een thuismatch en een exclusief reünieconcert komen spelen. Meer namen zijn Black Box Revelation, The Subs, Equal Idiots en Newmoon.

  Ook aanstormend jong talent krijgt een plek op Rock Herk: The Radar Station en Crooked Steps, beiden winnaars van de Nieuwe Lichting 2020 van Studio Brussel zijn er te zien.

  Steviger werk i.s.m. MCLX

  Het tweede podium, de Club, biedt plaats aan het hardere werk. In 2020 slaat Rock Herk hiervoor de handen in elkaar met de Antwerpse concertpromotor MCLX. Dit levert alvast een eerste lading stevige namen in de vorm van het Canadese trio Danko Jones en het ter ziele gegane Raketkanon. Ter ziele gaan doe je uiteraard niet zonder het kot nog eens volledig af te breken met een exclusieve festival show op Rock Herk. In de Club zien we dit jaar ook Godflesh, Author & Punisher en Peuk. Afsluiten doen we naar goede gewoonte met Goe Vur In Den Otto.

  Het derde podium van Rock Herk, Street, krijgt deze editie alvast bezoek van Beraadgeslagen, Raveyards en Hoffman. Op het vierde podium, Dansbaar, kunnen huis dj’s Mr. Critical en Up to Eleven niet ontbreken, alsook Susobrino en Bjeor. Willy Organ komt er de Nederlandstalig 80’s pop terug nieuw leven inblazen.

  Na het succes van vorig jaar pakt Rock Herk ook opnieuw uit met een groepsticket. Wanneer je vier combitickets koopt, ontvang je een vijfde combiticket gratis. Wees er snel bij want er zijn slechts 200 groepstickets beschikbaar. Momenteel is meer dan de helft van de groepstickets reeds de deur uit.

  Rock Herk 2020 vindt plaats op 17 en 18 juli 2020 in Herk-de-Stad. Tickets & Info: rockherk.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer