Eerste kus vanavond in ‘Boer zoekt Vrouw – De Wereld Rond’: Boer Gerard in tranen en waar duikt de liefde voor het eerst op?

© VTM

© VTM

‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ is er vanavond weer met de zoektocht naar de ware liefde voor Vlaamse boeren en boerin Marianne in het buitenland. De liefde belooft vanavond een hoge vlucht te nemen, zo zou de eerste kus vallen. De vraag is alleen: bij wie?

De eerste keuzes liggen al een tijdje achter ons in ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ en afgelopen week werden die nog een versnelling hoger gestuwd. Een emotionele Marianne belde achter de rug van haar mannen naar Dina Tersago. Marianne kon de spanning tussen haar twee mannen niet meer aan en koos uiteindelijk voor Remco. Victor besloot dan weer om voluit te gaan voor Rani.

 

Rollercoaster van emoties

Een rollercoaster van emoties. Zo kan je ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ op maandag 18 november makkelijk bestempelen. Sommige harten worden gebroken maar er valt ook een eerste kus.

Bij Sabine en Marijke slaat de twijfel toe: zien zij een leven in respectievelijk Kaapverdië en Duitsland met Etienne en Gerard wel zitten? Aline, Evelien en Charlotte willen nu echt uit hun lijden verlost worden: wie van hen mag mee op romantische trip met Stephan doorheen Canada? De horseman moet dus meteen twee dames tegelijk teleurstellen. Etienne staat in Cabo Verde voor zijn finale keuze: wie mag nog even langer blijven?

© VTM

Rani en Victor vertrekken op romantische uitstap, net zoals Marianne en Remco, die gaan glampen in de Finse natuur. Zo kunnen ze kijken of er iets moois kan bloeien tussen hen. In Duitsland echter, gaat het er tussen Gerard en Marijke minder romantisch aan toe.

Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond, op maandag 18 november 2019 om 20.35

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in