More

  Eerste kostuums ‘The Masked Singer’ 2021/2022 seizoen 2 (België) bekendgemaakt

  © VTM

  Eerste kostuums ‘The Masked Singer’ 2021/2022 seizoen 2 (België) bekendgemaakt

  -

  Het raden kan beginnen. Want VTM heeft zopas de eerste details bekendgemaakt van het tweede seizoen van The Masked Singer. Wanneer het programma van start gaat, weten we nog niet, maar we krijgen wel al de eerste kostuums te zien. 

  Het startschot is gegeven! The Masked Singer keert binnenkort terug met een nieuw seizoen in Vlaanderen. Via www.themaskedsinger.be zagen we hoe de aftelklok op nul kwam te staan. Vlak erna verschenen drie symbolen en drie magische virtuele 3D-werelden. Wie daarop klikt wordt meegenomen in een VR-wereld waar de drie figuren onthuld worden. VTM stuurde alvast enkele teksten uit met een beschrijving van de figuren. Ze kunnen je alvast op weg helpen om enkele potentiële kandidaten te doen vinden.

  Edelhert

  © VTM

  “De wereld van Edelhert is statig, chique en vol grandeur. Zelf straalt hij één en al kracht en zelfzekerheid uit. Edelhert is classy en heeft al wat meegemaakt. Hij laat zich niet makkelijk uit zijn lood slaan en heeft graag de touwtjes in handen.”

  Papegaai

  © VTM

  “De wereld van Papegaai is over the top, disco én fiesta! In zijn beachbar schijnt altijd de zon en is elke dag funky en groovy. Papegaai ziet het leven door een roze (disco) bril en is altijd in voor een goed feestje. Hij is een echte entertainer en sfeermaker. Het woord ‘saai’ staat niet in zijn woordenboek.”

  Robot

  © VTM

  “Robot leeft in een wereld van metaal. Met zijn kleurrijke speelsheid licht hij zijn grauwe omgeving helemaal op. Robot verveelt zich geen moment in zijn apocalyptische setting waarin hij oneindig blijft meedraaien. Hij heeft ook een huisdiertje.”

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer