More

  Eerste grote naam bekend voor Beach Festival 2024 in Nieuwpoort: Sting

  Advertentie

  -

  Het Nieuwpoort Beach Festival is nog maar aan zijn derde editie toe, maar na de succeseditie van vorig jaar, droppen ze ook al een grote naam voor de editie van 2024, de Britse zanger Sting.

  Sting, de artiestennaam voor de Britse Gordon Matthew Thomas Sumner, wierf bekendheid toen hij zanger was bij de band The Police. Sinds midden jaren tachtig werkt hij solo verder, met grote successen als gevolg. Als muzikant won hij in het totaal zestien Grammy Awards, een Golden Globe en een Emmy Award. Zijn bekendste nummers zijn ‘Englishman in New York’, ‘Roxanne ’97’ en ‘All For Love’. Op vrijdag 19 juli staat hij dus op het hoofdpodium in het Maritiem Park in badstad Nieuwpoort.

  Het Beach Festival in Nieuwpoort, is een redelijk nieuw festival die mede georganiseerd wordt door Play Nostalgie Radio. Het festival vindt plaats langs de kaai in Nieuwpoort met zicht op de haven, en biedt smaakvolle foodtrucks en verfrissende cocktailbars aan.

  In 2024 vindt de derde editie plaats, met voor het eerst drie dagen in de plaats van twee. Vorig jaar waren onder andere MIKA, Zara Larsson en Texas headliners, waardoor het een topeditie was. Ze zijn dus goed op weg om een groot festival te worden in de drukke Belgische festivalzomer. Wij zijn alvast benieuwd naar nog meer grote namen!

  Tickets zijn te koop vanaf 1 december om 11u via www.beachfestival.be! Het festival gaat van 19 tot en met 21 juli 2024 door in het Maritiem Park in Nieuwpoort.

  Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar:

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer