More

  Eerste aflevering ‘The Masked Singer’ 2022: Laatste VTM-show met Niels Destadsbader

  © VTM

  Eerste aflevering ‘The Masked Singer’ 2022: Laatste VTM-show met Niels Destadsbader

  -

  Vanaf vrijdag kan het raden opnieuw beginnen, want dan gaat het nieuwe seizoen van The Masked Singer van start. Dit mag je verwachten van de eerste aflevering.

  Vrijdag 14 januari om 20u35 keert The Masked Singer terug naar Vlaanderen. Negen bekende koppen nemen het tegen elkaar op in het tweede seizoen van de blinde zangwedstrijd. Gehuld in mysterieuze pakken zingen ze iedere week de grootste hits en proberen ze hun ware identiteit, zo lang mogelijk, voor de kijker en de jury geheim te houden. Dit jaar zien we onder andere Ridder, Cycloop, Edelhert, Papegaai, Robots, Roos, Miss Poes en Radijsje. Al krijgen we de komende weken nog extra figuren te zien: dat was ook in het eerste seizoen zo. Toen werden nog twee nieuwe kostuums in de respectievelijk tweede en derde aflevering geïntroduceerd.

  © VTM

  4 extra Masked Singers

  Dit jaar zullen er nog 4 extra Masked Singers de cast vervoegen. Dat betekent dat er in totaal 12 figuren ontmaskerd zullen worden. Nu vrijdag zien we de eerste 4 muzikale duels. Bovendien krijgt de kijker en jury niet één, maar drie tips per kandidaat. Een tip is waar, maar twee daarvan zijn totaal verzonnen.

  De jury werd dit jaar ook ietwat door elkaar geschoven. Zo zullen voortaan ook ervaringsdeskundigen Kevin Janssens, Ruth Beeckmans en Andy Peelman deel zijn van het jurypanel. Julie Van den Steen, Karen Damen en Jens Dendoncker keren terug als juryleden.

  Deze songs zingen ze

  Vrijdag wordt de show afgetrapt door het duel van Miss Poes en Cycloop. Ze brengen respectievelijk Levitating van Dua Lipa en Human van Rag’n’Bone Man. De Robots zingen City Of Stars uit La La Land. Roos zingt Tik Tok van Kesha. Ridder zal Nobody’s Wife van Anouk zingen. Papegaai gaat voor Talk Dirty To Me van Jason Derulo en Radijsje zingt Light My Fire van The Doors. Het moeilijkste lied gaat mogelijk naar Edelhert: hij zingt Rolling In The Deep van Adele. Aan het einde van de show worden de favorieten van het studiopubliek en het digitale thuispubliek doorgestuurd naar de volgende show. Degene met de minste stemmen wordt aan het einde van de show ontmaskerd.

  Laatste keer VTM voor Niels Destadsbader

  Gekkigheid in dit tweede seizoen is de presentatie van Niels Destadsbader. Zoals jullie ongetwijfeld weten ruilde de presentator VTM in voor VRT. We kunnen vermoedelijk binnenkort zijn eerste programma’s op VRT aanschouwen, maar allereerst is hij voor een laatste keer te zien op VTM. Dat komt doordat de opnames van The Masked Singer dateren van tijdens de zomer, dat was nog voor de overstap van Destadsbader naar VRT.

  © VTM
  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer