More

  Een sierlijke traan op de dansvloer met ‘Leave It Beautiful’ van Astrid S

  © Janne Rugland

  Een sierlijke traan op de dansvloer met ‘Leave It Beautiful’ van Astrid S

  -

  Met Zara Larsson, Sigrid en Robyn heeft Scandinavië al heel wat popsterren in huis. Daar mag je nu een nieuwe naam aan toevoegen: Astrid S. Ze bracht afgelopen maand haar debuutalbum ‘Leave It Beautiful’ uit. De titelsong is onze Must Discover. 

  Astrid Smeplass, zoals de 24-jarige Noorse voluit heet, nam in 2013 deel aan de Noorse versie van Idool. Een heleboel sterke EP’s en singles volgden, zo wist ze twee jaar geleden een hit te scoren met haar nummer ‘Hurt So Good’. Op 16 oktober was het dan eindelijk tijd voor haar debuutalbum ‘Leave It Beautiful’. Het werd een popplaat over gebroken liefde, die soms ietwat cheesy en commercieel klinkt, maar best te smaken valt.

  In de titelsong zingt ze over het moment dat een relatie op z’n einde loopt, omdat je weet dat er geen toekomst meer is, ook al gaat het op dat moment nog goed. “So I let you go / And we can’t keep each other on a pedestal”, zingt ze in de upbeat song. Het klinkt dansbaar en poppy. Dat mag ook niet verbazen, want de Amerikaanse songwriter Emily Warren – die al voor tal van popsterren zoals Dua Lipa, Sigrid en The Chainsmokers schreef – werkte mee aan het nummer. We vatten het samen als een sierlijke traan op de dansvloer. 

  Check ‘Leave It Beautiful’ van Astrid S

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie