More

  Een ode aan het zweterige dansen op ‘I Want To Dance Again’ van The Subs

  -

  De Meesters van de Nacht, The Subs, zijn er weer met een nieuwe opzwepende track. Een ode aan de dans brengen ze ditmaal met single ‘I Want To Dance Again’.

  Wie o wie had ooit durven denken dat we op een dag niet gedrenkt in het zoutige nat der transpiratie in de meest gure nachtclubs zij aan zij hadden kunnen dansen? Wij alvast niet. The Subs missen die momenten meer dan ooit, dat bewijzen ze met hun nieuwe single ‘I Want To Dance Again’.

  Op de track werken ze samen met OGENN, die kan je kennen van haar werk als techno-dj. Het is voor het eerst dat OGENN, haar stem verleend aan het project en dat zorgt voor een intrigerende combinatie. De vocals zorgen voor een aangenaam contrast met de nerveuze synths op deze single: “I want to dance again / Forget who you are and become who you want to be”, zingt ze. Het heeft iets hypnotiserend, zoals ASMR, stroboscopen en bepaalde – niet nader genoemde – farmaceutica dat kunnen doen. Blij om dat gevoel nog eens terug te hebben… van de stroboscopen of ASMR, hé!

  Beluister ‘I Want To Dance Again’ via jouw favoriete streamingdienst.

  Check de videoclip

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie