More

  Eefje de Visser zet haar stormachtige verovering verder met gloednieuwe single ‘Storm’

  Advertentie

  -

  Haar album Bitterzoet bracht ze vlak voor de pandemie uit, waardoor het niet de nodige aandacht kreeg. Gelukkig bleef ze niet bij de pakken zitten, want vlak voor het weekend verscheen gloednieuw werk. Ontdek single Storm van Eefje de Visser.

  2020 had het jaar van Eefje de Visser moeten worden. Ze bracht haar album Bitterzoet uit, er verscheen een indrukwekkende concertfilm, ze speelde op het Rock Werchter een zomerconcert, maar zag vooral een releasetour in het water vallen. Gelukkig zal ze dit najaar de schade inhalen met een reeks concerten. Op donderdag 20 mei zal ze zelfs de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival openen.

  Stilzitten doet Eefje niet, want voor het weekend verscheen haar nieuwe single Storm. De song is gloednieuw en stond niet op album Bitterzoet. Daarin klinkt ze vertrouwd en duister, maar bewijst ze vooral haar plek te hebben gevonden in de Belgo-Nederlandse indie. Beheerst zet Eefje de Visser haar stormachtige verovering verder, met haar sterke sound houdt ze het roer stevig vast.

  Over Storm vertelt ze: “Ik wilde met Storm iets hoopvols maken, een nummer over het verlangen om na lange tijd van onrust eindelijk alles los te kunnen laten. Verlangen is een natuurkracht die ons mensen in beweging brengt en met elkaar verbindt, dat vond ik een interessant idee. Met een dansende menigte in gedachten en een grote behoefte om te feesten, maakte ik deze track, dromend van betere tijden.”

  Check single ‘Storm’ van Eefje de Visser

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer