More

  © Athos Burez

  Eefje de Visser brengt concertfilm uit (en heeft jouw hulp nodig)

  -

  Vrijdag 3 juli brengt Eefje de Visser een concertfilm uit, het weekend dat ze normaal gesproken op Werchter zou spelen met haar band. De film biedt naast een (alternatieve) live show een unieke kijk in haar wereld, gefilmd in De Robot Studios, een Gentse loft waarin Eefje werkt, slaapt en leeft. Met de opbrengsten wil Eefje de Visser haar crew en muzikanten door de coronacrisis helpen.

  Begin dit jaar verscheen het vierde album ‘Bitterzoet’ van Eefje de Visser. Er stond dan ook een uitverkochte releasetour in Nederland en België op het programma, maar die kan door het coronavirus voorlopig niet doorgaan. “De liveshow die we hadden voorbereid, moest een zwoele trip worden vol samenzang en electronica”, vertelt Eefje. “Met invloeden van dance en nostalgische pop, maar ook flarden van sierlijke choreografie en een uitgewerkte lichtshow. We keken er echt enorm naar uit de nieuwe nummers te spelen.”

  Liveshow in beste audio- en beeldkwaliteit

  Met de concertfilm wil Eefje niet alleen haar team steunen maar ook haar fans een ervaring brengen die hier dichtbij komt, waarin popmuziek, choreografie, licht en decor een artistiek geheel vormen. Eefje en haar band kunnen niet wachten om op het podium te springen en willen daarom ook de volledige liveshow in première laten gaan via een concertfilm. Live opgenomen in de beste audio- en beeldkwaliteit. 

  De inkomsten die worden verdeeld onder haar team, de vaste band en crew en iedereen die meewerkt aan de film. “Zo hoop ik dat we van deze lockdown-nood een deugd kunnen maken, zowel voor mijn fantastische, toegewijde team en voor mijn awesome publiek!” De film zal op 3 juli om 21.00 te zien zijn in een aantal Nederlandse concertzalen (voor maximaal 100 bezoekers per vertoning). Omdat de film een investering vraagt is het doel om minstens 1.500 tickets te verkopen alvorens het project aan te vatten.

  Praktisch

  De tickets zullen 10 euro kosten. Mensen die al een concertticket kochten voor de show krijgen een korting van 50%. Ze ontvangen daarvoor een link via mail van de betrokken concertzaal. Verder heb je ook de mogelijkheid om een hogere prijs te betalen voor het ticket en zo extra financiële steun te geven aan het project. Deze extra donatie zal ook een extraatje opleveren: hoe groter de extra donatie, hoe meer bijzondere extra’s. 

  • 10 EURO extra = stream (1 week geldig) + download file  + gesigneerde film poster
  • 20 EURO extra = stream (1 week geldig) + download file + gesigneerde film poster + boodschap in aftiteling (25 karakters)
  • 50 EURO extra = stream (1 week geldig) + download file + gesigneerde film poster + boodschap in aftiteling + magazine
  • 100 EURO extra = stream (1 week geldig) + download file + gesigneerde film poster + boodschap in aftiteling + magazine + Bitterzoet vinyl
  • 350 EURO extra = stream (1 week geldig) + download file + gesigneerde film poster + boodschap in aftiteling + magazine + Bitterzoet vinyl + Zoom Q&A met Eefje de Visser
  • 500 EURO extra = stream (1 week geldig) + download file + gesigneerde film poster + boodschap in aftiteling + magazine + Bitterzoet vinyl + Zoom Q&A met Eefje de Visser + Exclusief uniek design ‘Bitterzoet concertfilm’ (zeefdruk in lijst) + handgeschreven bedankje

  Tickets zijn beschikbaar aan 10 euro (exclusief 1,80 euro servicekost) via Ticketmaster.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie