More

  Ed Sheeran komt in oktober twee keer naar ons land: showcase bij De Warmste Week en bij Qmusic

  Advertentie

  -

  Ed Sheeran houdt van België. De popzanger komt over twee weken naar ons land en zal op twee unieke showcase te zien zijn. Tickets zijn te winnen via VRT en Qmusic.

  Wie niet van Ed Sheeran houdt, verdwijnt maar beter twee weken uit ons land. De Britse zanger zal namelijk op 4 en 5 oktober twee intieme optredens houden in België. Normaal gezien moesten Belgische fans wachten tot zijn show in het Koning Boudewijnstadion op vrijdag 22 juli, maar de zanger komt al iets vroeger naar ons land.

  Met hits als Shape of You, Bad Habits en Perfect is Ed Sheeran een graag geziene wereldster. Hem live aan het werk zien, doe je meestal van honderden meters afstand tijdens een stadiumshow. Het is daarom des te exclusiever dat je hem tijdens een intieme showcase aan het werk kan zijn.

  Concreet zal Sheeran op maandag 4 oktober een – nu al legendarische – showcase houden voor De Warmste Week. Zo zal Sheeran slechts voor 150 fans spelen en bovendien zal hij met hun in gesprek gaan. Een dag later zijn de luisteraars van Qmusic aan de beurt. Hij zal dan optreden tijdens een speciale The Qube-sessie.

  Hoe kan je tickets winnen?

  Om tickets te winnen, zal je veel naar de radio moeten luisteren. Voor de showcase ter ere van De Warmste Week moet je naar radiozenders MNM en Studio Brussel luisteren. Vanaf maandag 27 september tot en met vrijdag 1 oktober geven ze tickets weg via de radio. Ook via de sociale media van Eén zullen ze tickets weggeven.

  Bovendien kan je deelnemen aan de #equalschallenge op TikTok. Met de show wil Sheeran het thema ‘kunnen zijn wie je bent’ ondersteunen, dat is namelijk het thema van De Warmste Week. Toon daarom je talent en wie je bent op Shivers van Ed Sheeran en deel je video met de hashtags #equalschallenge en #kunnenzijnwiejebent! Belangrijkste regel: doe vooral je eigen zin. De origineelste TikTokkers worden uitgenodigd om erbij te zijn.

  Tickets winnen bij Qmusic doe je door naar de radio te luisteren. Ze zullen de hele dag door, in verschillende radioprogramma’s, duotickets weggeven voor de show. Ook via de website Qmusic.be kan je een duoticket winnen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer