More

  DVKES zijn na 4 jaar terug met nieuwe single ‘Undercover’

  DVKES zijn na 4 jaar terug met nieuwe single ‘Undercover’

  -

  Vier jaar na hun debuut Push Through zijn DVKES terug met gloednieuwe muziek. De eerste single Undercover verscheen gisteren online. Het is onze Must Discover.

  DVKES – uit te spreken als Dukes – staan te trappelen om hun nieuwe plaat voor te stellen. Dankzij hun passage bij De Nieuwe Lichting kwamen deze oude bekenden opnieuw in de spotlights te staan. Ze namen producer Micha Volders (Whispering Sons, The Sore Losers) onder de arm en werden helemaal uit hun comfortzone getrokken. Het resultaat belooft een eigenzinnige mix van krautrock, psychedelica en vroege elektronica te worden.

  Met eerste single Undercover leggen ze meteen de lat hoog. Hypnotiserende grooves en verslavende synths wisselen elkaar af. Ze introduceren meteen ook een opvallende nieuwigheid door vrouwenstemmen toe te voegen aan het instrumentarium. Lara Chedraoui (Intergalactic Lovers), Naomi Symons (Reena Riot) en Ciska Vanhoyland (Mon-o-Phone) leenden hun stem uit voor de onweerstaanbare indierock die we op nieuw album Echoplasm mogen verwachten. De plaat komt op 14 mei uit via NEWS. 

  Ontdek de nieuwste muziek via onze Must Discover-afspeellijst. 

  Check single ‘Undercover’ 

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie