More

  Dua Lipa vervroegt de release van nieuw album ‘Future Nostalgia’: concert Sportpaleis pas in 2021

  Advertentie

  -

  Het coronavirus gooit al enige tijd roet in het eten van concertgangers. Nu is ook het concert van de Britse Dua Lipa afgelast. Zij stond gepland voor zaterdag 2 mei in het Sportpaleis, maar zal pas op 4 februari 2021 optreden in het Sportpaleis. Vandaag maakte de zangeres bekend dat ze haar album vroeger zal uitbrengen, namelijk op vrijdag 27 maart.

  LEES OOK: Dua Lipa brengt nieuwe single ‘Physical’ uit

  Dua Lipa zou haar nieuwe album ‘Future Nostalgia’ uitbrengen op 3 april, maar in een emotionele boodschap op Instagram Live kondigde ze aan dat ze de release zal vervroegen naar aankomende vrijdag. Opvallend omdat de wereldwijde coronacrisis verschillende concerten en festivals laat afgelasten. In plaats van de releasedatum naar achter te schuiven, vervroegt Dua Lipa haar album. “Ik hoop dat het jullie enige vrolijkheid biedt en ik hoop dat het jullie doet lachen en dansen”, aldus de zangeres.

  Concert Sportpaleis verplaatst

  Vandaag maakte concertorganisator Live Nation bekend dat het concert van Dua Lipa in het Sportpaleis verplaatst zal worden. “Vanwege voorzorgsmaatregelen zijn culturele evenementen momenteel in verschillende landen verboden”, laat Live Nation weten via Facebook. “Het concert van Dua Lipa, dat oorspronkelijk gepland stond op 2 mei in het Sportpaleis, zal verplaatst worden.”, aldus de concertorganisator. Woensdag werd aangekondigd dat het concert op 4 februari 2021 zal doorgaan.

  Concertgangers moeten dus niet al te erg treuren. Vrijdag komt het nieuwe album ‘Future Nostalgia’ uit. Tickets voor de nieuwe datum blijven geldig. Concertgangers zullen persoonlijk gecontacteerd worden via e-mail voor verdere instructies.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer