More

  Dua Lipa is terug met nieuwe single ‘Don’t Start Now’

  Advertentie

  -

  Dua Lipa is terug met nieuw werk. Nadat je ze de afgelopen weken kon bewonderen op het kleine scherm in een Yves Saint Laurent-commercial, is ze nu terug met single ‘Don’t Start Now’, een voorbode van haar tweede album. 

  De Brits-Kosovaarse met Albanese roots Dua Lipa is weer helemaal terug! Nadat ze met haar self-titled debuutalbum een wereldwijde veroveringstocht in gang zette, was het reikhalzend uitkijken naar nieuw werk van de Lipa. De laatste maanden was Dua Lipa druk in de weer met de opnames van haar tweede album. Eerder maakte ze bekend dat ze zo’n 50 tot 60 songs heeft gemaakt.

  Nu haar tweede album helemaal af is, laat ze de eerste single hiervan op de wereld los. Daarin horen we een nieuwe sound van de Brits-Kosovaarse. Dua Lipa combineert op ‘Don’t Start Now’ haar gekende pop-sound met disco-geïnspireerde elementen. De violen herinneren ons aan wat Clean Bandit ons de laatste jaren bracht. Dansbare pop zoals we verwachten van Dua Lipa. Die wereldwijde veroveringstocht zal ongekende hoogtes gaan bereiken, dat is quasi zeker.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer