More

  Dua Lipa en Angèle lanceren videoclip van samenwerking ‘Fever’

  Dua Lipa en Angèle lanceren videoclip van samenwerking ‘Fever’

  -

  Vorige week kon je de song al beluisteren, maar vandaag is ook de videoclip er van ‘Fever’. Voor de opnames trok Angèle naar Londen.

  Dua Lipa bracht eind maart haar nieuwe plaat ‘Future Nostalgia’ uit. Binnenkort verschijnt een Franse editie van de plaat en daarvoor ging ze voor een song de samenwerking aan met onze eigen Angèle. Vandaag lanceren ze hun nieuwe single ‘Fever’.

  Eerder deze maand werd het duo gespot in Londen voor de opnames van de videoclip en nu is het nieuws eindelijk wereldkundig gemaakt met de lancering van ‘Fever’. De song is een combinatie van beide werelden. Denk aan de typerende elektronica van Angèle en de hoge vocalen van Dua Lipa.

  Online liveshow Studio 2054

  Binnenkort kan je Dua Lipa ook live aan het werk zien. Op 27 november pakt ze uit met een livestream ‘Studio 2054’. Daarin zal ze zowel songs uit haar debuutalbum, als uit het nieuwe ‘Future Nostalgia’ live zingen. De show zal worden opgenomen vanuit een gigantisch magazijn dat volgebouwd is met fenomale decors, waaronder rollerdisco’s, prachtige kleedkamers en surrealistische sets. Angèle zal ook haar opwachting maken in de show. Een ticket kost 9,99 euro. Als alles volgens plan verloopt stelt ze op 1 oktober 2021 haar album voor in het Sportpaleis.

  Beluister ‘Fever’ via jouw favoriete streamingdienst.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie