More

  © Dua Lipa / Warner Music

  Dua Lipa brak afgelopen weekend met livestream ‘Studio 2054’ het streamingrecord: meer dan 5 miljoen kijkers

  -

  Afgelopen vrijdag stelde Dua Lipa haar album ‘Future Nostalgia’ via livestream voor aan de wereld. Ze verbrak daarmee een absoluut record. 

  Meer dan 5 miljoen kijkers zagen afgelopen weekend hoe Dua Lipa schitterde tijdens haar liveshow ‘Studio 2054’, dat maakt de platenfirma Warner bekend. Het aantal van 5 miljoen is nog niet definitief en kan nog oplopen, aangezien de show nog tot 6 december te zien is via LiveNow.

  Gigantische loods

  Tijdens de show stelde Dua Lipa haar nieuwe album voor te midden van een gigantische loods, volgebouwd met fenomenale decors. Ze werd daarbij bijgestaan door dansers, skaters en gasten zoals Angèle, Elton John en FKA Twigs. Wat wij van de show vonden, kan je hier nalezen.

  Het tweede album van de Brits-Kosovaarse is een succesverhaal. Ze haalde al goud met single ‘Break My Heart’, platina met ‘Physical’ en tweemaal platina met ‘Don’t Start Now’. Daarnaast sleepte ze maar liefst 6 Grammy-nominaties in de wacht met ‘Future Nostalgia’. Ze werd o.a. genomineerd voor “Best Album”, “Best Song” en “Best Solo Performance”.

  Check Dua Lipa op de AMA’s 2020

  BronWarner
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie