Dronken en huilende Tom Holland hield Spider-Man bij Marvel: Disney zou 5 miljard overhebben voor actieheld

Tom Holland, de acteur die Spider-Man speelt, is een held. Niet enkel in de film, maar ook daarbuiten. Toen enkele maanden geleden het nieuws naar buiten kwam dat Spider-Man niet meer in de Marvel Cinematic Universe zou zitten, nam Holland contact op met Disney-baas Bob Iger. Een traantje en wat drankjes hielpen bij het vinden van een oplossing. 

Bij de Amerikaanse talkshowhost Jimmy Kimmel sprak Tom Holland over hoe hij Spider-Man in MCU hield. De Britse acteur was te gast om praten over enkele van zijn huidige projecten. Kimmel vroeg aan het einde van het gesprek naar hoe Holland, actieheld Spider-Man in de MCU hield. Dat gebeurde naar aanleiding van een gesprek met grote Disney-baas Bob Iger, die onthulde dat de acteur een belangrijke rol speelde in het houden van Spider-Man in de Marvel Cinematic Universe.

Geen charmes, maar traantjes

Tom Holland onthulde dat hij plotseling gebeld werd door Bob Iger, terwijl hij dronken met zijn familie een quiz aan het spelen was. Zo blijkt de acteur zijn charmes niet gebruikt te hebben, maar wel enkele biertjes en een traan.

Tom Holland legt het in de video hieronder uit vanaf 9:45.

Een smak geld

Zo blijkt dus dat Spider-Man nog even in de Marvel Cinematic Universe zal blijven. Disney zou plannen hebben om de volledige rechten op Spider-Man naar hun te halen. Zo zou het bedrijf zo’n 5 miljard dollar overhebben voor de rechten. Een groot bedrag, maar niet zo groot als je weet dat de laatste film zo’n 1,1 miljard dollar opbracht.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in