More

  Drama op ‘Temptation Island’ 2021: koppel moet weg

  © Play5

  Drama op ‘Temptation Island’ 2021: koppel moet weg

  -

  Dit seizoen van Temptation Island belooft spannender dan ooit te worden. De vrijgezellen kunnen namelijk beslissen om een koppel naar huis te sturen. Ze doen dat komende vrijdag een eerste maal.

  De vrijgezellen zijn in dit seizoen van Temptation Island: Love or Leave belangrijker dan ooit. Hun stem en oordeel over de koppels zijn bepalend. Want wanneer de koppels zich niet voldoende openstellen, dan kunnen de vrijgezellen beslissen om een koppel in de gevarenzone te plaatsen. Dat betekent dat de koppels zich dit jaar écht aan het avontuur moeten wagen. Niemand is nog veilig op Temptation Island.

  Al krijgen de koppels, voor het te laat is, een laatst waarschuwingssignaal. Als het zwembad gaat oplichten, dan is een van de koppels in de gevarenzone geplaatst. Alleen weten ze niet voor wie het precies bedoeld is, want het zwembad licht in zowel in de mannen- en vrouwenvilla op. De koppels krijgen dan nog 24 uur de tijd om toch de connectie aan te gaan. Als dat niet lukt, dan bepalen de singles wie het programma moet verlaten.

  Wie gaat naar huis?

  In de derde aflevering werd het waarschuwingssignaal gegeven. Toch stelde de kandidaat in kwestie zich niet voldoende open, waardoor een koppel Temptation Island definitief zal moeten verlaten. Bert en Delphine, Nico en Donna, Wouter en Julia of Koen en Deborah – wie zal Temptation Island meteen moeten verlaten? Dat ontdek je vrijdagavond om 20u35 op Play5.

  Om het vertrek van een koppel op te vangen, wordt een nieuw koppel toegevoegd aan de groep. Leer het nieuwe koppel hier kennen.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer