More

  Down The Rabbit Hole

  Advertentie

  -

  Een fantasierijk festival, gelegen aan een meer, veel lekker eten en dichtbij huis. Wat moet het meer zijn?

  Wanneer:

  Het festival vindt plaats van 29 tot en met 1 juli 2018, met andere woorden: het weekend voor Rock Werchter. Voor studenten de perfecte manier om het einde van de examens te vieren, of een goed alternatief voor Rock Werchter.

  Locatie:

  Down The Rabbit Hole wordt gehouden op het recreatiepark ‘De Groene Heuvels’ in Beuningen. Het festival bevindt zich dus in een heerlijke groene oase, er is zelfs een meer te vinden op het terrein! Hoe een festival dus niet altijd op een wei hoeft te zijn.

  Je kan zowel met de trein als met de auto naar Down The Rabbit Hole gaan. Indien je met de auto gaat, dien je wel een parkeerticket te kopen, tussendoor mag je wel op en af het parkeerterrein gaan, zonder een nieuw ticket te moeten kopen (€15 in voorverkoop, €25 ter plekke).

  brusseldown.jpg

  Line up:

  Ondermeer Queens of the Stone Age, Nick Cave and the Bad Seeds, Anderson .Paak, David Byrne pronken op de line-up. Ook MGMT, Jungle, Fever Ray en St. Vincent zijn van de partij.

  Verder op de line-up: Tom Misch, Franz Ferdinand, Nils Frahm, Odesza, Leon Bridges, Curtis Harding, De Jeugd Van tTegenwoordig en Sampha. Ook Belgische acts zijn aanwezig: onder andere Tamino en J. Bernardt.

  https://www.facebook.com/DTRHfestival/videos/1346482428790930/

  Tickets:

  Tickets voor het driedaagse festival zijn beschikbaar aan 149 EUR (excl. 10 EUR servicekosten), het festival verkoopt geen dagkaarten. Het festivalticket is inclusief een plek op de camping en vervoer op de shuttlebus van en naar het station van Wijchen.

  Conclusie:

  De beste muziekacts, heerlijk eten (en drinken) en dat alles niet ver van huis, maar toch een tikkeltje ‘exotisch’. Indien je nog op zoek bent naar een tussendoortje voor deze zomer, kan het dit wel eens zijn.

  Down The Rabbit Hole 2018: 29 juni tot en met 1 juli. Tickets & Info www.downtherabbithole.nl

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer