More

  Door nieuwe single ‘Finally Feel Good’ van James Arthur voelen wij ons ook goed!

  Advertentie

  -

  James Arthur, de wonderboy van de Britse popwereld, maakt zijn langverwachte terugkeer met een nieuwe plaat. Langspeler ‘YOU’ verschijnt op 18 oktober. Afgelopen week kwam de man met een voorproefje in de vorm van single ‘Finally Feel Good’. 

  ‘Finally Feel Good’ is het nieuwste nummer van de 31-jarige James Andrew Arthur. Je kent hem misschien als de winnaar van X Factor in 2012, wat meteen ook zijn grote doorbraak betekende. Zijn debuutsingle ‘Impossible’ kwam meteen binnen op 1 in de UK-hitlijsten en ook internationaal werd het nummer een hit. In 2016 had hij met het nummer ‘Say you won’t let go’ alweer een monsterhit beet; het nummer werd ondertussen meer dan 1 miljard keer gestreamd op Spotify.

  Zijn nieuwste relaas getuigt van het feit dat hij zich eindelijk weer goed voelt. Het is dan ook geen geheim dat de zanger in het verleden geworsteld heeft met zijn mentale gezondheid: hij leed aan depressies en had ook last van angst- en paniekaanvallen. Nu lijkt het wat beter met hem te gaan, wat de titel van het liedje laat zien en het feit dat hij ook weer wat live-shows gepland heeft in het voorjaar van 2020.

  Het valt meteen op dat het nummer verschilt van de rest van zijn creaties: de melodie klinkt veel vrolijker en lichter en dat voor hem de zon weer schijnt na een donkere periode is niet mis te verstaan wanneer hij zingt dat ‘hij lacht omdat hij zichzelf eindelijk gevonden heeft’ en dat hij ‘na al het huilen, zich eindelijk weer goed voelt’. Arthur klinkt alvast rustiger én opgewerkter en hier kunnen ook wij natuurlijk enkel maar blij van worden.

  James Arthur stelt op 21 februari zijn nieuwe plaat voor in het Koninklijk Circus, Brussel. Tickets & Info: proximusgoformusic.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer