More

  Doe Maar trekt opnieuw naar Ancienne Belgique (AB) en De Roma, Antwerpen eind 2020

  Advertentie

  -

  Veertig jaar Doe Maar werd afgelopen jaar gevierd met een heuse clubtour. Goed nieuws voor fans van de band, want ze doen het gewoonweg opnieuw in 2020.

  Vorig jaar vierde Doe Maar zijn veertigste jubileum met de ‘Er verandert NIX’ clubtournee, in ons land goed voor een uitverkochte AB en twee bomvolle zalen in De Roma. Het spelen in kleine clubs is hen zo goed bevallen dat het Nederlandse viertal achter onsterfelijke hits als ‘Doris Day’, ‘Is Dit Alles’, ‘De Bom’, ‘1 Nacht Alleen’ en ‘Pa’ besliste dat volgend jaar nog eens over te doen. Hun splinternieuwe ‘Lijf aan Lijf’ tour houdt op zaterdag 3 oktober halt in de Ancienne Belgique in Brussel en op vrijdag 6 november in De Roma in Antwerpen. Twee nieuwe data om met stip aan te duiden in de agenda! Tickets voor beide concerten zijn beschikbaar vanaf vrijdag 22 november om 10u.

  “De bedoeling van onze vorige tournee was dat we terug wilden naar het clubcircuit, waar we vroeger niet konden spelen omdat we te groot waren. Wij wilden weer naar de kleine clubs, zoals we begonnen zijn, dichtbij de mensen. Dat is ons zo goed bevallen, dat we onszelf afvroegen: ‘Waarom doen we dit niet nóg een keer?’. Dus dat gaan we doen”, aldus Henny Vrienten. Ernst Jansz: “Met z’n vieren, lijf aan lijf, samen met onze vertrouwde blazerssectie op zo’n klein podium. Ik kijk er nu al heel erg naar uit.”

  Tickets & info: www.proximusgoformusic.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer