More

  Dit zijn onze verdachten in ‘The Masked Singer’ (aflevering 2): Wie is Flamme Fatale?

  © VTM

  Dit zijn onze verdachten in ‘The Masked Singer’ (aflevering 2): Wie is Flamme Fatale?

  -

  Vrijdag kregen we de tweede aflevering te zien van het nieuwe seizoen van The Masked Singer. Doordat we de stemmen opnieuw hoorden, zijn we een pak zekerder geworden over de ware identiteit van een heleboel Masked Singers. Radijsje kreeg het minste stemmen en moest onverbiddelijk het masker afzetten: je ontdekt onderaan zijn ware identiteit. 

  Flamme Fatale= 90% Tine Embrechts

  Dit is Tine Embrechts, dat hoorden we vanaf de eerste noot. Desondanks het aardige (valse) Franse accent in het introfilmpje, herkenden we haar stem meteen. Met bigband El Tattoo del Tigre speelde ze bovendien op Rock Werchter en Lowlands en laat dat nu net een tip zijn.

  Dit waren de drie tips:

  “Ik heb een warm hart voor talentenjachten”

  “Mijn thuis is waar het rustig is”

  “Ik stond al op één van de grootste podia van Europa”

  Robots = 70% Aster Nzeyimana en Lize Feryn

  Onze vermoedens worden alsmaar sterker. Aster Nzeyimana en Lize Feryn zitten in de kleurrijke pakjes van de Robots. Nadat de Robots zich, afgelopen week, aan een ballade waagden, gingen ze ditmaal voor het dansbare Cheap Thrills van Sia en Sean Paul. De stem van Lize herkennen we nog niet helemaal, maar Aster herkennen we wel.

  Dit waren de drie tips:

  “Als ik wil ontspannen is het tijd voor mij en mijn gitaar”

  “Ik kan veel sneller lopen dan de andere robots”

  “Je kan onze levens al meevolgen op televisie”

  Cycloop = 65% Bart Cannaerts

  De vriendelijke knuffelbeer Cycloop zong deze week Every Little Thing She Does Is Magic van The Police en overtuigde het studiopubliek met glans, want hij stootte door naar de volgende ronde tijdens het duel tegen Edelhert. Vooralsnog houden we het op Bart Cannaerts als Cycloop, al zouden we er onze nieren nog niet op durven verwedden, want het zou toch ook nog Otto-Jan Ham kunnen zijn.

  Dit waren de drie tips:

  “De oceaan heeft geen geheimen meer voor mij”

  “Normaal gezien zing ik alleen nummers die ik zelf geschreven heb”

  “Ik heb nog nooit een Vlaams televisieprogramma gepresenteerd”

  Papegaai = 60% Average Rob

  Dit is Average Rob! Nadat we de performance van Papegaai nog een aantal keren herbekeken, herkenden we de stem van YouTube’er Average Rob. Deze week deed hij zijn uiterste best om zijn spreekstem te verbergen, maar in de hogere noten hoor je dat het om de sympathieke videomaker gaat.

  Dit waren de drie tips:

  “Mijn prachtige vleugels zorgen ervoor dat ik goed kan zeilen”

  “Ik draai graag funky plaatjes met mijn lief”

  “Ik kom uit een van de bekendste nesten van het land”

  Edelhert = 50% Johnny Logan

  Afgelopen week waagden we ons nog aan een voorzichtige gok en gingen we voor Helmut Lotti als Edelhert. Zonder hulp van het internet, zouden we dat deze week opnieuw doen. Gelukkig zijn een heleboel mensen slimmer dan ons en zo blijkt dat heel wat kijkers de stem van Mister Eurovision Johnny Logan herkenden. Hij nam al een recordaantal keren deel aan het Eurovisiesongfestival en nadat Sandra Kim vorig jaar opdook, zou het ons niet verbazen dat The Masked Singer ook ditmaal een andere Eurosong-deelnemer zocht. Bovendien is Johnny Logan een Ierse zanger en laat dat nu net de derde tip zijn.

  Dit waren de drie tips:

  “Ik zat land in een band, maar kan het ook solo”

  “Onder mijn gewei zit niet veel echt haar”

  “Ik ben helemaal geen Vlaams edelhert”

  Miss Poes = 50% Celine Van Ouytsel / 50% Camille Dhont

  Is dit Camille? Volgens velen wel, maar wij zijn nog niet helemaal zeker. Namen zoals Ella en Olga leyers spoken ook door ons hoofd, maar we zijn niet helemaal zeker of zij zo goed kunnen zingen. Met Drivers License van Olivia Rodrigo blies Miss Poes iedereen omver. Verdient ze Vuurwerk of duikt binnenkort toch een Miss België op in het pak van Miss Poes?

  Dit waren de drie tips:

  “Ik wou altijd al een sterartiest worden”

  “Ik stond lang aan de zijlijn, maar dit is nu verleden tijd”

  “Ik heb een hele goeie band met mijn soulsisters”

  Ridder = Loredana of Clara Cleymans

  We blijven voorlopig in het duister tasten over de ware identiteit van Ridder. Afgelopen week dachten we aan Loredana en ook deze week lijken we haar stem te herkennen. Al kan het ook iemand totaal anders zijn, zoals Clara Cleymans bijvoorbeeld.

  Dit waren de drie tips:

  “Ik ben het gewoon om de misdaad te bestrijden”

  “Zingen is voor mij meer een bijberoep”

  “Een van mijn superkrachten is mijn talenknobbel”

  Identiteit Radijsje werd onthuld

  Deze week trok Radijsje aan het kortste eind. Hij moest zijn ware gelaat definitief onthullen. Net zoals een heleboel mensen dachten, zat Erik Van Looy in het pak.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer