More

  Dit zijn onze verdachten in The Masked Singer 2022 (de finale): Wie volgt Koningin op?

  © VTM

  Dit zijn onze verdachten in The Masked Singer 2022 (de finale): Wie volgt Koningin op?

  -

  Na tien weken The Masked Singer 2022 bereiken we vanavond eindelijk de finale. Schorpioen (Klaasje Meijer) verliet vorige week het programma. Konijn, Ridder en Miss Poes strijden nog voor de titel en hopen hun identiteit als laatste bekend te maken. Wij sommen onze hoofdverdachten op.

  Miss Poes = 70% Pommelien Thijs, 30% Camille Dhont

  Is Miss Poes niet Camille Dhont, maar wel Pommelien Thijs? Wij geloven van wel. Sinds een aantal weken staat Miss Poes op de eerste plek in ons rijtje hoofdverdachten als Miss Poes. Ook een aantal tips wijzen in haar richting. Zo was er de eerste week een verwijzing naar Temptation Island. Niet toevallig leerden we daar een andere Pommelien kennen.

  Bovendien zagen een heleboel kijkers een gigantische tip in het introductiefilmpje dat op de luchthaven gefilmd werd. Op de boarding pass van Miss Poes was namelijk de datum 4 april 2001 te zien. Dat is waarschijnlijk geen lukraak gekozen datum, want op die dag is Pommelien Thijs geboren.

  Daarnaast plaatste Pommelien onlangs een foto op Instagram, met een poes-emoji in de caption. Mogelijk een hint? Daarom denken we dat niet Camille, maar wel haar #LikeMe-collega in het pak zit. Ook gokken we dat Miss Poes de finale zal winnen.

   

  Dit bericht op Instagram bekijken

   

  Een bericht gedeeld door Pommelien Thijs (@pommelienthijs)

   

  Konijn = 90% Conner Rousseau of 10% onbekend

  King Connah als Konijn? Het is zo goed als zeker. Dat de Vooruit-voorzitter niet verlegen is van een stunt of een deelname aan een televisieprogramma is intussen bekend. Afgelopen jaar nam er ook al een politicus deel: zo kroop Bart Tommelein in het pak van Monstertje.

  Ook de tips schreeuwen Conner Rousseau uit. Zo merkten kijkers het getal 201917438 op. Toeval of niet: Rousseau raakte in 2019 verkozen met 17.438 stemmen. Om ons in te dekken, geven we toch nog 10% aan een nog onbekende (inter)nationale ster.

  Ridder = 55% Loredana of 45% Clara Cleymans

  De grootste verrassing wordt vanavond ongetwijfeld de onthulling van Ridder. Wekenlang twijfelde Vlaanderen tussen actrice Clara Cleymans en zangeres Loredana. Na lang beraad geven we het voordeel van de twijfel aan Loredana. Vocaal klinkt Ridder iets meer als Loredana en ook de Limburgse tongval is aan Loredana te linken.

  Bovendien zagen we Loredana ook in VTM-programma Paradijs zoekt Personeel opduiken. Dat is misschien niet geheel toevallig, want ook Cycloop- die we kennen als comedian Bart Cannaerts – verscheen na zijn exit in The Masked Singer op VTM GO met enkele comedyshows. Het zou weleens kunnen dat Loredana een soortgelijke deal voorgeschoteld kreeg.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer