More

  Dit zijn onze verdachten in The Masked Singer 2022 (aflevering 9): Wie wordt ontmaskerd?

  © VTM

  Dit zijn onze verdachten in The Masked Singer 2022 (aflevering 9): Wie wordt ontmaskerd?

  -

  Met nog maar vier kandidaten nadert The Masked Singer 2022 de finale. Schorpioen, Konijn, Ridder en Miss Poes strijden nog voor de titel en hopen hun identiteit nog een week langer geheim te houden. Wij sommen onze hoofdverdachten op.

  Schorpioen = 100% Klaasje Meijer

  Wie anders dan Klaasje Meijer zit in het pak van Schorpioen. Haar stem herkenden we meteen en ook een heleboel tips wijzen in de richting van het ex-K3’tje. Ten tijde van de opnames, in de zomer van 2021, had ze bovendien ruim de tijd om aan het programma deel te nemen. Zo was ze amper te zien in de zoektocht van K2 zoekt K3. Klaasje presteert week na week sterker. Zo zette ze met Believe van Cher een goede prestatie neer. Afgelopen week zong ze Good 4 U van Oliva Rodrigo.

  Miss Poes = 70% Pommelien Thijs, 30% Camille Dhont

  Net zoals velen dachten we eerst aan Camille Dhont, maar sinds een aantal weken bezet Pommelien Thijs de eerste plek in ons rijtje hoofdverdachten als Miss Poes. Zo zagen een heleboel kijkers een belangrijke tip: in het introductiefilmpje op de luchthaven was namelijk de datum ‘4 april 2001’ te zien. Dat is waarschijnlijk geen lukraak gekozen datum, want op die dag is Pommelien Thijs geboren. Daarom denken we dat niet Camille, maar wel haar #LikeMe-collega in het pak zit.

  Konijn = 65% Conner Rousseau of 35% onbekend

  Dat Conner Rousseau niet verlegen is van een stunt of deelname aan een televisieprogramma is ondertussen bekend. Toch gaat de politicus ditmaal een stap verder door in een konijnenpak te kruipen. We zijn stilaan zo goed als zeker dat King Connah Vlaanderen week na week verrast met zijn charmante zang.

  Ook de tips wijzen in zijn richting, zo zagen opmerkzame kijkers het getal 201917438. En toeval of niet: de Vooruit-voorzitter raakte in 2019 verkozen met exact 17.438 voorkeursstemmen. Al kan Konijn ook een grote verrassing worden en zit er bijvoorbeeld een internationale ster in het pak. We wachten nog even af en geven 35% kans aan een nog onbekende Masked Singer.

  Ridder = 55% Loredana of 45% Clara Cleymans

  Zou Clara Cleymans zich aan The Masked Singer wagen? Of is het toch Loredana? Na rijp beraad geven we het voordeel van de twijfel aan Loredana. Vocaal past de stem van Ridder bij Loredana en ook de Limburgse tongval wijst in haar richting. Bovendien zagen we ze de voorbije weken opduiken in een ander VTM-programma: Paradijs zoekt Personeel. Dat is misschien geen toeval, want ook Cycloop – comedian Bart Cannaerts – verscheen na zijn exit uit The Masked Singer op VTM GO met enkele comedyshows. Misschien werd Loredana door de programmadirectie een soortgelijke deal aangeboden.

  Deze songs zullen de kandidaten zingen

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer