More

    Dit zijn onze verdachten in The Masked Singer 2022 (aflevering 8): Wie is Miss Poes?

    © VTM

    Dit zijn onze verdachten in The Masked Singer 2022 (aflevering 8): Wie is Miss Poes?

    -

    Nadat we afgelopen vrijdag afscheid namen van Flamme Fatale, beter bekend als Tine Embrechts, zijn er nu nog maar vijf Masked Singers over. Wij sommen onze hoofdverdachten op uit The Masked Singer 2022.

    Schorpioen = 100% Klaasje Meijer

    Schorpioen koos afgelopen vrijdag voor Believe van Cher. Na een matige start in haar eerste aflevering, zit ze nu duidelijk meer in de wedstrijd. Haar zangprestatie gaan er dan ook een stuk op vooruit. Over de identiteit van Schorpioen twijfelen we al een tijdje niet meer: zo zijn we er zeker van ex-K3 Klaasje Meijer in het pak zit. Haar stem is zeer herkenbaar en ook een aantal tips wezen in haar richting.

    Miss Poes = 60% Pommelien Thijs, 40% Camille Dhont

    Heeft VTM de identiteit van Miss Poes verraden? We denken van wel. Zo zagen een heleboel kijkers een belangrijke tip in de aflevering van afgelopen vrijdag. In het introductiefilmpje was namelijk de datum 4 april 2001 te zien op het vliegtuigticket. Dat blijkt geen lukraak gekozen datum, maar de geboortedatum van een bekende zangeres te zijn: Pommelien Thijs. Zo lijkt dus toch niet Camille Dhont in het pak te zitten, maar een andere collega zangeres.

    IJskoning = 50% Guga Baúl, 40% Alex Agnew, 10% onbekend

    Is het na de exit van Flamme Fatale gedaan met carpoolen voor IJskoning? Want als je het ons vraagt zit acteur Guga Baúl, de partner van Tine Embrechts in het pak. Eerder dachten we nog aan Alex Agnew, maar na de performance van afgelopen week doet de stem ons toch meer aan die van Guga denken. Het is ook geweten dat Guga goed kan zingen, zo kan je hem met coverband Radio Guga geregeld aan het werk zien.

    Konijn = 60% Conner Rousseau of 40% onbekend

    King Connah als Konijn? We mogen stilaan zeker zijn. In de eerste aflevering van Konijn dachten we nog aan Adil El Arbi of Brahim, maar iedere week lijkt Conner Rousseau meer in het vizier te komen. Zo zagen opmerkzame kijkers het getal 201917438. En toeval of niet: de Vooruit-voorzitter raakte in 2019 verkozen met exact 17.438 voorkeursstemmen. Al geloven we nog steeds niet dat Conner zo goed kan zingen. Daarom geven we 40% kans aan een nog onbekende Masked Singer.

    Ridder = 51% Loredana of 49% Clara Cleymans

    Clara als Ridder? Of is het toch Loredana? De eeuwige twijfel blijft ons parten spelen bij Ridder. Het blijft moeilijk om een definitieve uitspraak te doen over de identiteit van Ridder, maar dat het om een van deze twee bovenstaande bekende Vlamingen gaat, is zo goed als zeker. Door de Limburgse tongval, geven we het voordeel van de twijfel aan Loredana.

    Deze songs zullen de kandidaten zingen

    Advertentie
    Advertentie
    Advertentie

    Lees Meer