More

  Dit zijn onze verdachten in The Masked Singer 2022 (aflevering 7): Wie is IJskoning?

  © VTM

  Dit zijn onze verdachten in The Masked Singer 2022 (aflevering 7): Wie is IJskoning?

  -

  Afgelopen vrijdag moest Thuis-acteur Mathias Vergels zichzelf ontmaskeren als Papegaai. Daardoor blijven er nog maar 6 Masked Singers over. Wij sommen onze hoofdverdachten op uit The Masked Singer 2022.

  Flamme Fatale= 100% Tine Embrechts

  Hallo Tine Embrechts! De vurige Flamme Fatale blijft ook bij het speurdersteam niet meer anoniem, zo herkenden enkele juryleden de stem van Tine. Ook wij zijn al een aantal afleveringen zeker over de ware identiteit van Flamme Fatale. Het Franse accent is zo goed als fake, zo probeert de productie de leden zo accentloos mogelijk te laten praten. Zelfs de Ierse zanger Johnny Logan sprak perfect Vlaams.

  Bovendien wezen al een heleboel tips in de richting van Tine. Zo onthulde Flamme Fatale in de eerste aflevering dat ze op grote festivals gespeeld had. Dat klopt ook, want dat deed ze met bigband El Tattoo del Tigre. Je kon haar toen aan het werk zien op onder meer Rock Werchter en Lowlands. Bovendien was VTM onzorgvuldig in Behind The Mask op VTM GO. Ondanks een blur herkenden veel kijkers het gezicht van Tine in het fragment.

  Schorpioen = 100% Klaasje Meijer

  Over de identiteit van Schorpioen twijfelen we ook niet meer: zo zijn we er zeker van dat Klaasje Meijer in het pak zit. Haar stem is makkelijk te herkennen en ook een aantal tips wezen in haar richting. Klaasje werd de voorbije weken vaak gered door de jury, maar door haar matige zangprestaties hopen we toch dat daar deze week een einde aan komt. Sorry Klaasje!

  Miss Poes = 50% Camille Dhont, 25% Olivia Trappeniers, 12,5% Pauline Slangen, 12,5% Tinne Oltmans

  Over de identiteit van Miss Poes twijfelen al lang. Wekenlang hadden we zo goed als alleen Camille Dhont in het vizier. Ook een heleboel fans van Camille herkennen haar stem, maar wij zijn toch niet helemaal zeker. Want net als met Papegaai kan er verwarring ontstaan bij gelijkaardige stemmen. Zo dacht kijkend Vlaanderen – incluis wijzelf – wekenlang dat Average Rob in het pak van Papegaai zat, maar dat bleek niet te kloppen, want het bleek Mathias Vergels te zijn. Ook bij Miss Poes zou hetzelfde kunnen gebeuren. Daarom gokken we ook op Olivia Trappeniers, Pauline Slangen en Tinne Oltmans.

  IJskoning = 40% Alex Agnew, 40% Guga Baúl, 20% onbekend

  Zou IJskoning carpoolen naar The Masked Singer? Indien het acteur Guga Baúl blijkt te zijn, kan hij namelijk met zijn partner Tine Embrechts (Flamme Fatale) naar The Masked Singer pendelen. Toch denken we niet dat Guga in het majestueuze pak van IJskoning zit. Voorlopig blijven we het houden op Alex Agnew. Al sluiten we niet uit dat een sporter of atleet IJskoning blijkt te zijn.

  Ridder = 51% Loredana of 49% Clara Cleymans

  De eeuwige twijfel blijft ons parten spelen bij Ridder. Zo twijfelen we al sinds de eerste aflevering aan de ware identiteit van Ridder. Al blijven steeds twee namen terugkomen: 2 Fabiola-zangeres Loredana en actrice Clara Cleymans. We menen al een tijdje een Limburgse tongval te herkennen in de filmpjes, dus voorlopig blijven we het houden op Loredana.

  Konijn = 50% Conner Rousseau of 50% onbekend

  King ‘Konijn’ Connah? We twijfelen nog steeds. Toch wijzen een heleboel tips in de richting van Conner Rousseau. Zo zagen opmerkzame kijkers het getal 20191748. Opvallend genoeg raakte de Vooruit-voorzitter in 2019 verkozen met 17.438 voorkeursstemmen. We kunnen dus bijna met zekerheid stellen dat Conner Rousseau in het kostuum zit. Al blijven we twijfelen en kunnen we maar moeilijk geloven dat Conner zo sterk kan zingen. Daardoor geven we 50% kans aan een andere, nog onbekende, Masked Singer.

  Deze songs zullen de kandidaten zingen

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie