More

  Dit zijn onze verdachten in The Masked Singer 2022 (aflevering 4): Wie is Konijn?

  © VTM

  Dit zijn onze verdachten in The Masked Singer 2022 (aflevering 4): Wie is Konijn?

  -

  Afgelopen vrijdag waren we aanbeland bij de vierde aflevering van The Masked Singer. Ook in het tweede en nieuwe seizoen van de reeks zitten er opnieuw een heleboel bekende mensen in de pakken. Afgelopen week verliet Edelhert het programma, maar er zijn nog een heleboel mysterieuze kandidaten over. Dit zijn onze hoofdverdachten.

  Flamme Fatale= 99% Tine Embrechts

  Kan je nog twijfelen aan de identiteit van Flamme Fatale? Ondanks haar poging om een Frans accent na te doen, weten we zeker dat dit Tine Embrechts is. Bovendien was VTM behoorlijk onvoorzichtig tijdens een clip in Behind The Mask. Ondanks een blur herken je het gezicht van Tine in het fragment. Bovendien wezen al verschillende tips naar Embrechts. Zo speelde ze met bigband El Tattoo del Tigre al op grote festivals zoals Rock Werchter en Lowlands.

  Dit waren de drie tips:

  “Ik kan heel erg genieten van yoga”

  “Ik ben één van de best verkopende Belgische artiesten”

  “Ik hou wel van lekker stomende en pikante cuisine”

  Schorpioen = 90% Klaasje Meijer

  Dit is Klaasje van K3! Haar stem herkenden we meteen en ook in haar tweede aflevering was ze erg herkenbaar. Ze zong in haar tweede aflevering opmerkelijk beter en zal vermoedelijk moeilijk herkend worden door de juryleden, aangezien zelfs Karen haar niet herkende. Gelukkig weten wij beter.

  Dit waren de drie tips:

  “Ik zing voornamelijk op de radio”

  “Ik ben op zoek naar de rol van mijn leven”

  “Ik kan mensen heel makkelijk beïnvloeden”

  Robots = 90% Aster Nzeyimana en Lize Feryn

  De schattige Robots zijn zonder twijfel Aster Nzeyimana en Lize Feryn. Ze zingen iedere week prachtig in hun kleurrijke pakjes. Afgelopen vrijdag brachten ze Promiscuous van Nelly Furtado en Timbaland. Heerlijk was dat!

  Dit waren de drie tips:

  “Ik ben afkomstig uit het Noorden”

  “Ik lijk steeds meer op hem”

  “Intense emoties maken ons beroep zo mooi”

  Papegaai = 60% Average Rob, 40% Mathias Vergels

  Je zou denken dat VTM – na het fragment van Tine Embrechts  – geleerd zou hebben uit zijn fouten, maar in een nieuwe aflevering van Behind The Mask, waar ze Johnny Logan – Edelhert – volgen, gaan ze opnieuw de mist in. Want op een gegeven moment zien we een man met een baard opduiken, met het groene nekstuk van Papegaai aan. Net als vele anderen herkennen we acteur Mathias Vergels hierin. Al leidt het stemgeluid van Papegaai ons nog steeds in de richting Average Rob. Zou VTM dan toch vuil spel spelen en opzettelijk de acteur niet geblurd hebben om de verdenking wij Average Rob weg te nemen?

  Dit waren de drie tips:

  “Dit is niet de eerste keer dat ik een rol speel”

  “Ik doe regelmatige levensgevaarlijke dingen”

  “Ik ken Karen Damen heel goed, maar echt heel goed”

  Miss Poes = 60% Camille Dhont

  Vuurwerk! Zou Camille meedoen aan The Masked Singer? Volgens Twitter wel. We weten allemaal dat Camille als de beste kan zingen en doet Miss Poes ook week na week. Helemaal zeker zijn we niet, want ook een naam als Pauline Slangen spookt door ons hoofd. Stiekem hopen we toch dat ex-Miss België Celine Van Ouytsel in het pak zit, maar waarschijnlijk zingt zij niet zo sterk.

  Dit waren de drie tips:

  “Ik zal altijd blijven dromen”

  “Ik ben klaar voor de volgende stap met mijn tijger”

  “Eigenlijk wist niemand dat ik een beetje kon zingen”

  IJskoning = 20% Guga Baúl of 20% Alex Agnew

  Dit is samen met Konijn een van de moeilijkste stemmen van dit seizoen. Op het eerste gehoor klinkt de stem van IJskoning zoals Guga Baúl, maar volgens het internet zou ook Alex Agnew kunnen schuil gaan in het pak. Voorlopig wagen we ons aan een voorzichtige gok met Guga.

  Dit waren de drie tips:

  “Ik ben een icoon van de Belgische muziek”

  “Ik heb al meerdere titels op mijn naam staan”

  “Ik ben een echte kampioen in wat ik doe”

  Ridder = 15% Clara Cleymans of 15% Loredana

  Ondanks de vele nummer blijft ook Ridder moeilijk te ontmaskeren. De voorbij weken dachten we steeds aan Loredana en ook deze week blijven we voor de 2 Fabiola-zangeres te gaan. Al kan Clara Cleymans ook nog steeds Ridder zijn.

  Dit waren de drie tips:

  “Je hoeft niet te winnen om succes te hebben”

  “Ik vind het zalig om acteren en zingen te combineren”

  “Kinderen zijn mijn grootste fans”

  Konijn = 10% Conner Rousseau of 10% Brahim

  Is Vooruit-voorzitter Conner Rousseau het Konijn in The Masked Singer? We hebben geen idee. Al kan je met een beetje verbeelding de stem van Conner Rousseau in de zang van Konijn herkennen. Maar kan Conner even goed zingen als Konijn? Dat lijkt ons twijfelachtig. Zou MNM-dj Brahim in het pak zitten? Of dan toch Adil El Arbi? Het is nog even afwachten

  Dit waren de drie tips:

  “Mijn internationale ambities worden stilaan waar”

  “Ik kijk met veel plezier terug naar oude wedstrijden”

  “Ik ben niet bang om mij letterlijk bloot te geven”

  Identiteit Edelhert werd onthuld

  Afgelopen vrijdag trok Edelhert aan het kortste eind. Hij moest zijn ware gelaat definitief onthullen. Tot ieders verbazing zat Mister Eurovision Johnny Logan in het pak.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer