More

  Dit zijn onze verdachten in seizoen 2 The Masked Singer 2022: Wie zijn de kandidaten?

  © VTM

  Dit zijn onze verdachten in seizoen 2 The Masked Singer 2022: Wie zijn de kandidaten?

  -

  Afgelopen vrijdag waren we aanbeland bij de vierde aflevering van The Masked Singer. Ook in het tweede en nieuwe seizoen van de reeks zitten er opnieuw een heleboel bekende mensen in de pakken. Afgelopen week verliet Edelhert het programma, maar er zijn nog een heleboel mysterieuze kandidaten over. Dit zijn onze hoofdverdachten.

  Flamme Fatale= 99,99% Tine Embrechts

  Hier valt niet meer over te twijfelen. De vurige Flamme Fatale is Tine Embrechts. In de filmpjes horen we Flamme Fatake een Frans accent imiteren, maar de zangstem van Tine herkennen we van ver. Bovendien had VTM in Behind The Mask Tine onzorgvuldig wazig gemaakt. Ondanks de blur herkenden veel kijkers het gezicht van Tine in het fragment. Ook wezen al een heleboel tips naar Tine Embrechts, zo vertelde ze in haar eerste aflevering dat ze op grote festivals gespeeld had. Dat klopt ook, want dat deed ze met bigband El Tattoo del Tigre. Je kon haar toen aan het werk zien op onder meer Rock Werchter en Lowlands.

  Dit waren de drie tips:

  “Flamme Fatale is niet mijn enige schuilnaam”

  “Ik vlam serieus door op sportief vlak”

  “Mijn roots liggen in het buitenland”

  Schorpioen = 90% Klaasje Meijer

  Is Klaasje van K3 Schorpioen? Ja zeker! Ook zij is een van de makkelijk te herkennen stemmen. Terwijl ze in de eerste aflevering slecht zong, klonk ze veel zuiverder in haar tweede en derde aflevering. Toch hebben wij het gevoel dat Klaasje in de gevarenzone zit en dat haar carrière als Schorpioen niet heel lang meer zal duren.

  Dit waren de drie tips:

  “Ik sta bekend om mijn grote mond”

  “Ik ben altijd mee met het laatste nieuws”

  “Ik heb al vaak in het buitenland opgetreden”

  Papegaai = 60% Mathias Vergels, 40% Average Rob

  Vanaf hier wordt ons lijstje even onzeker als een straaltje zon in het Belgische weerbeeld. De voorbije weken dachten we steevast dat Average Rob in het pak van Papegaai zat, maar na de bewuste aflevering van Behind The Mask (waar VTM een persoon vergat te blurren), zijn we toch ook beginnen twijfelen. Want op een gegeven moment zie je een man met een baard opduiken, met het groene nekstuk van Papegaai aan. Aangezien Average Rob geen baard, maar enkel een snor heeft, lijkt hij dan ook af te vallen als potentiële verdachte. Daarentegen komt een andere bekende Vlaming in het vizier: zo herkennen veel mensen acteur Mathias Vergels in de persoon met de baard. Het accent van Papegaai klinkt bovendien Brabants, terwijl Average Rob met een Brusselse tongval spreekt. Daarom gokken we dat Mathias Vergels Papegaai is.

  Dit waren de drie tips:

  “Ik heb graag de leiding achter de schermen”

  “Ik zing het liefst in het Nederlands”

  “Ik ben zot van koken”

  Miss Poes = 50% Camille Dhont

  Wie is dit? Zou het Camille Dhont zijn die al wekenlang in het pak van Miss Poes zit? Het zou weleens kunnen, want van Camille is geweten dat ze als de besta kan zingen. Haar stem met zekerheid herkennen, doen we vooralsnog niet. Andere verdachten op ons lijstje zijn Pauline Slangen, Olivia Trappeniers en Tinne Oltmans.

  Dit waren de drie tips:

  “Ik ben bijna de slimste kat ter wereld”

  “Je hebt me al honderden keren in dezelfde rol zien kruipen”

  “Ik sta graag samen met anderen op het podium”

  IJskoning = 20% Alex Agnew of 20% Guga Baúl

  Oneindige twijfel heerst er bij ons over de identiteit van IJskoning. Voorlopig blijven we het houden op Guga Baúl of Alex Agnew. Nadat we vorige week op Guga gokten, kiezen we deze week voor Alex Agnew.

  Dit waren de drie tips:

  “Ik ben niet bang voor moeilijke vragen”

  “Ik vind het een eer om mijn volk te vertegenwoordigen”

  “Ik zou deze outfit ook in het echte leven dragen”

  Ridder = 15% Clara Cleymans of 15% Loredana

  Ondanks dat Ridder al vanaf de eerste aflevering in het tweede seizoen van The Masked Singer zit, blijft haar identiteit voor ons een mysterie. De voorbij weken dachten we steeds aan Loredana en ook deze week blijven we voor de 2 Fabiola-zangeres gaan. Al kan Clara Cleymans ook nog steeds in het pak van Ridder zitten.

  Dit waren de drie tips:

  “Ik ben heel erg jong beginnen zingen”

  “Je herkent mijn stem misschien beter in het Frans”

  “Mijn hart werd gestolen door een storm”

  Konijn = 10% Conner Rousseau of 10% Brahim

  Zou Vooruit-voorzitter Conner Rousseau Konijn zijn? We hebben geen idee wie in het pak van Konijn zit. De tips lijken vaak te wijzen naar een ex-sporter, maar werkelijk geen enkele naam komt spontaan in ons op. Mogelijk is Konijn de verrassing van het seizoen. Naast Conner Rousseau zijn onze andere verdachten MNM-dj Brahim en regisseur Adil El Arbi.

  Dit waren de drie tips:

  “Voor de camera ben ik een bang konijntje”

  “Ik kom van een ander soort zender”

  “Mijn hele leven staat in functie van mijn work work work”

  Identiteit van de Robots werd onthuld

  Afgelopen vrijdag namen we afscheid van Robots. Zij waren de topfavorieten van Niels Destadsbader, maar dat mocht niet baten. Zoals verwacht bleken Aster en Lize in de kleurrijke pakken van de robots te zitten.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer