Dit zijn onze favoriete smart home-producten onder € 100

GESPONSORD BERICHT.  Slimme technologie moet geen fortuinen kosten en al zeker niet meer in 2020. Wil jij je huis een stukje slimmer maken met een beperkt budget? Wij speurden de webwinkels af en somden onze favoriete smart home-producten onder de € 100 voor jou op. 

Google Nest Mini

Deze slimme speaker met ingebouwde assistent, zorgt ervoor dat je al jouw slimme apparaten in een handomdraai kan besturen. Gebruik de Nest Mini om te weten te komen hoe druk het is op de weg, hoe het weer wordt of hoelang je nog hebt tot je volgende afspraak.

Zet hem bijvoorbeeld in de keuken, verbindt je slimme lampen en vraag de Google Nest Mini om de verlichting aan te steken. Muziek spelen? Dat kan je uiteraard ook op deze slimme speaker.

Yeelight

Slimme verlichting moet geen fortuin kosten, dat bewijst de Chinese producent Yeelight al enkele jaren. Waar Chinese producten tot een tijdje geleden bekend stonden als slechte producten aan lage prijzen, kan je bij Yeelight rekenen op degelijke technologie aan een zacht prijsje.

Besparen doe je onder meer door de afwezigheid van een dure bridgemodem, die bepaalde producenten zoals Philips wel vereisen. De lampen van Yeelight beschikken over een ingebouwde wifi-connector. De lamp indraaien, even instellen en je kan beginnen kiezen uit miljoenen kleuren. De app van Yeelight werkt trouwens erg gebruiksvriendelijk en is beschikbaar voor iOS en Android.

Foscam FI9900P

Slimme en spotgoedkope beveiliging krijg je van de Foscam FI9900P. De camera maakt haarscherpe beelden in Full HD zowel tijdens daglicht als in het donker. Dankzij de infrarode verlichting heb je zicht tot zo’n 20 meter. De camera beschikt over een breedbeeldlens waardoor je de wijde omgeving in de gaten kunt houden.

Net boven onze limiet van € 100, maar dat is deze helemaal waard. Nieuwere modellen van het toestel zijn onlangs ook uitgekomen, wat de prijs binnenkort kan drukken, maar deze FI9900P kan nog zeker zijn mannetje staan in 2020.

Ikea SYMFONISK

Een Sonos-speaker voor een spotprijs? Zeg hallo tegen de IKEA Symfonisk. De slimme luidspreker is een samenwerking van IKEA en de geluidsexperten van Sonos. Alle grote streamingdiensten worden door de luidspreker ondersteund en voor de prijs krijg je een indrukwekkende audiokwaliteit.

Google Chromecast

Een mediaspeler dat moet je in huis hebben. Huiver je bij de prijzen van een Apple TV? Dan heeft de Google Chromecast voor jou quasi dezelfde functionaliteiten aan een lage prijs in petto.

Stream YouTube, Spotify, Netflix, VTM GO of VRT NU naar je televisie dankzij Chromecast. Maak van je ‘domme’ televisie in een handomdraai een smart tv en zeg vaarwel aan de HDMI-kabel die je toch maar halfslachtig op je televisie aansloot.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in