More

  Dit zijn de verleidsters van het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’

  Advertentie
  Advertentie

  -

  Binnenkort gaan vier koppels de ultieme relatietest aan in een nieuw seizoen van ‘Temptation Island’. Vandaag raakte bekend welke dames hun pijlen op de heren richten op het exotische eiland.

  Geen relatietest zonder verleiding. Deze vurige verleidsters plannen het de mannen wel heel moeilijk te maken op het eiland der verleiding. ‘Temptation Island’ is vanaf 28 februari om 20u35 te zien bij VIJF

  Amber (22) uit Wetteren (VL)

  Amber is het ‘one-of-the-guys’-type. Ze doet aan autotuning en praat dan ook vlotjes over haar BMW die ze eigenhandig getuned heeft. Daarnaast is ze ook gewoon een gezellige, speelse jongedame die niet bang is om op mannen af te stappen. In het dagelijkse leven werkt ze als sales advisor bij H&M.

  © VIJF

  Cheyenne (22) uit Oudenaarde (VL)

  Cheyenne is kapster. Ze moet niet veel doen om een man te verleiden. Met haar zwoele blik en sexy dansmoves kan ze elke man doen zwichten. Maar schop niet tegen haar schenen, want ze is mondig genoeg om te zeggen waar het op staat.

  © VIJF

  Kunza (23)  uit Wommelgem (VL)

  Kunza hoeft niet veel te doen om iedereen gek te maken. Mannen vinden haar een lief en schattig meisje, en ook haar exotisch kleurtje valt bij hen in de smaak. Ze is studente orthopedagogie. In haar laatste relatie, die 4,5 jaar duurde, werd ze maar liefst vijf keer bedrogen, dat is haar motivatie om nu aan Temptation Island deel te nemen.

  © VIJF

  Mambo (25) uit Sint-Pieters-Leeuw (VL)

  Mambo is een echte femme fatale. Naast haar werk als receptioniste, is ze ook vaak aan het werk als gogo danseres. Met haar dansmoves windt ze iedere man zo rond haar vinger. Haar grote troeven zijn haar kont, haar lach en haar spontaniteit.

  © VIJF

  Eline (24) uit Zwolle (NL)

  Eline werkt als customer service bij een verlichtingsbedrijf. De Indische schone komt heel schattig over, maar als het om mannen gaat is ze het tegenovergestelde. Bang om op een jongen af te stappen is ze zeker niet. ‘Hoezo zouden vrouwen niet op een man af kunnen stappen? We leven in 2020’. Iedereen kan verleid worden volgens Eline. Of ze nou in een relatie zitten of niet.

  © VIJF

  Felicia (21) uit Amsterdam (NL)

  Felicia werkt als receptioniste in een advocatenkantoor, daarnaast is ze ook nog eigenaar van een kleding webshop. Met haar volle lippen en dito borsten is Felicia een opvallende maar prachtige verschijning. Ze kleedt zich graag sexy en houdt van alle mannelijke aandacht. Ze houdt ervan om de mannen helemaal het hoofd op hol te brengen.

  © VIJF

  Nikki (26) uit Honselaarsdijk (NL)

  Nikki is een echte flirt. Door haar rode haren, open houding en verleidelijke oogopslag zijn mannen al heel snel onder de indruk. Hoe moeilijker de prooi, hoe groter de uitdaging. Deze dame ziet het verleiden echt als een spel. Nikki werkt als gastvrouw bij een orchideeënkwekerij. Deze dame gelooft dat iedere man uiteindelijk ontrouw is en ziet het als een uitdaging om dit voor de camera’s te bewijzen.

  © VIJF

  Romee (21) uit Oss (NL)

  Romee is een echte jager, wachten tot een man op haar afstapt vindt ze vreselijk. Ze is momenteel nog in opleiding tot stewardess. Romee heeft op dit moment totaal geen zin in liefde. Ze wil genieten van de vrijheid en van mannen, en waar kan dit beter dan op Temptation Island?

  © VIJF
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie