More

  Dit zijn de verleiders van ‘Temptation Island’ 2021: maak kennis met de mannen

  © Play5

  Dit zijn de verleiders van ‘Temptation Island’ 2021: maak kennis met de mannen

  -

  Op vrijdag 27 augustus barst een nieuw seizoen van Temptation Island los. Vier koppels gaan de ultieme relatietest aan in Temptation Island: Love or Leave. Maak hieronder kennis met de verleiders.

  De vier koppels die deelnemen aan het programma stelden we je afgelopen week al voor. Benieuwd naar de verleiders? In totaal zijn er 24 vrijgezelle mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een relatie en die weleens voor traantjes kunnen zorgen. Leer de twaalf vrijgezelle mannen kennen die alles in de strijd zullen gooien om de harten van de vrouwen te veroveren.

  Fatih (26) uit Diest

  © Play5

  Fatih is een zelfverzekerde, nonchalante badboy met Turkse roots. Fatih is werkzaam als ober en wordt soms vergeleken met ‘Tarzan’, omwille van zijn zuiderse looks, lichaamsbouw en lange haren. Deze sociale jongen is op zoek naar een ambitieuze vrouw maar heeft een afkeer van dramaqueens. Hij houdt van voetbal, fitness en een avondje op stap gaan.

  Valentino (30) uit Maasmechelen

  © Play5

  Valentino heeft Italiaanse roots en is verzot op koffie, hij baat een koffiebar uit. Voor Valentino is de speeltijd voorbij: na enkele korte relaties is hij nu op zoek naar een vrouw waarmee hij zich kan settelen, ook kinderen passen in dat plaatje. Deze levensgenieter is een echte Bourgondiër en op zoek om zijn liefde voor lekker uit eten te delen met iemand.

  Kevin (25) uit Ninove

  © Play5

  Kevin werkt als taxichauffeur en verzorgt ook het onthaal van een nachtclub. Deze positief ingestelde levensgenieter houdt van fitness en heeft een passie voor auto’s. Als single geniet hij van het vrijgezellenleven, maar staat ook open voor een relatie. Voor Kevin is het belangrijk dat er een klik is: hij is op zoek naar een vrouw die recht voor de raap is en open communicatie apprecieert. Zijn droomvrouw is liefst ook een tikkeltje ‘hard to get’, een perfecte kandidaat dus voor Temptation Island: Love or Leave.

  Maxime (24) uit Oostakker

  © Play5

  Maxime is ambitieuze charmeur: hij houdt van sporten, lekker eten en reizen. Deze ‘smooth talker’ werkt als sales manager en had nog nooit last van een ‘gebroken hart’.  Als de klik er is, gaat hij er volledig voor. Deze spontane jongen is op zoek naar een sociale, zelfverzekerde en ambitieuze vrouw met een groot hart voor dieren.

  Jimi (25) uit Beersel

  © Play5

  Jimi is een sociale, speelse jongen maar ook een doorzetter. Werkzaam als zelfstandige schilder en gepassioneerd door motorcross. Een romanticus op zoek naar de ware liefde: na een lange relatie is Jimi al een tijdje vrijgezel maar hij brengt daar nu graag verandering in. Op Temptation Island: Love or Leave gaat hij op zoek naar échte liefde. Deze spontane en eerlijke jongen valt op exotische en zorgzame types.

  Yannick (24) uit Brecht

  © Play5

  Yannick werkt als zelfstandige in transport maar is ook een gepassioneerde dj. Altijd goedgezind, eerlijk en grappig. Hij weet wat hij wil: Yannick is op zoek naar de vrouw waarmee hij wil trouwen, wie weet vindt hij de toekomstige moeder van zijn kinderen wel op Temptation Island. Deze allemansvriend is niet op zoek naar een korte relatie, hij gelooft in liefde op het eerste gezicht maar is een tikkeltje kieskeurig. Hij houdt van sportieve, goedlachse blondines.

  Niels (NL)

  © Play5

  De 25-jarige gezellige en ambitieuze Niels is acht maanden vrijgezel. Hij valt op zelfverzekerde en betrouwbare vrouwen en vindt een innerlijke connectie belangrijker dan het uiterlijk. Niels wil graag voor zijn 30e vader te worden en hoopt tijdens Temptation Island: Love or Leave de vrouw van zijn leven tegen te komen.

  Serayo (NL)

  © Play5

  De sociale en amicale Serayo van 29 is drie jaar vrijgezel en op zoek naar een fijne relatie. De afgelopen jaren heeft hij geleerd dat het niet alleen om uiterlijk draait en het belangrijker is iemand oprecht te leren kennen. Hij valt op zorgzame en avontuurlijke vrouwen en denkt dat Temptation Island: Love or Leave de ideale plek is om deze vrouw tegen te komen.

  Willem (NL)

  © Play5

  De 30-jarige Willem is sportief en muzikaal en valt op grappig en spontane vrouwen die serieus in het leven staan. Hij is nu een jaar vrijgezel en is in deze fase van zijn leven op zoek naar een serieuze relatie. Hij bouwt snel een vertrouwensband op met vrouwen en kan een goed luisterend oor zijn. Dit hoopt hij ook voor de vrouwen op Temptation Island te zijn.

  Jake (NL)

  © Play5

  De 21-jarige Jake is de jongste van de single mannen, maar dat betekent niet dat hij niet op zoek is naar een serieuze relatie en een toekomst met iemand wil opbouwen. Hij valt op oudere vrouwen die zorgzaam en zelfverzekerd zijn. De avontuurlijke en gedreven Jake komt volwassener over dan zijn leeftijd en staat ervoor open een diepere connectie met een van de vrouwen aan te gaan.

  Bob (NL)

  © Play5

  De ondernemende en trouwe Bob van 26 houdt van hardlopen en motorrijden. Wat de liefde betreft is hij nu een half jaar vrijgezel en op zoek een intellectuele en loyale partner. Voordat hij in een relatie stapt wil hij eerst een goede klik met iemand hebben. Als hij eenmaal in een relatie zit, zal hij voor diegene door het vuur gaan. Iets wat hij ook van zijn partner verwacht. Tijdens Temptation Island: Love or Leave wil hij de vrouwen niet zomaar vertellen dat hun relatie niet goed is, maar wil hij graag oprecht naar ze luisteren en hen advies geven.

  Joop (NL)

  © Play5

  Wat de liefde betreft wil het voor de sociale en muzikale 32-jarige Joop tot nu toe nog niet echt lukken. Hij hoopte jong vader te worden, maar is de juiste vrouw nog niet tegengekomen. Hij zoekt een partner die het leuk vindt om dingen te ondernemen en niet alleen maar op de bank wil zitten. Hij is er klaar voor om de connectie aan te gaan en mocht hij een van de vrouwen leuk vinden, zal hij er geen gras over laten groeien.

  Temptation Island, vanaf 27 augustus om 20u35 op Play5

  BronPlay5
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer