More

  Dit zijn de speurders van spannend programma: wanneer start ‘Klopjacht’ op Play4?

  © Play4

  Dit zijn de speurders van spannend programma: wanneer start ‘Klopjacht’ op Play4?

  -

  Vanaf maandag 18 oktober zendt Play4 het gloednieuwe Klopjacht uit. Daarin proberen 12 Vlamingen 17 dagen lang uit handen te blijven van professionele speurders. Wie blijft op de vlucht en wie wordt gevat? 

  Je hebt er ongetwijfeld al eens over nagedacht: zou je van de ene dag op de andere van de radar kunnen verdwijnen? Wat heb je nodig? En hoe blijf je uit handen van de opsporingsdiensten? Play4 zoekt het uit in het nieuwe Klopjacht. De kandidaat die na 17 dagen niet gevat is, wint het programma.

  Voor het programma werd er een opsporingsteam opgericht onder leiding van hoofdinspecteur Danny Kampers. Hij wordt bijgestaan door andere experten uit politiekringen, defensie en de private sector. Om de kandidaten te vinden kunnen ze gebruik maken van allerlei bijzondere opsporingsmethodes, zoals het aftappen van telefoons, het bekijken van hun sociale media, bankkaarten traceren en bewakingsbeelden te bekijken.

  Dit zijn de speurders

  Operationeel leider Danny Kampers

  © Play4

  Met 26 jaar politie-ervaring is Danny Kampers een opsporingsexpert. Hij werkte eerst bij de lokale politie en de voorbij tien jaar bij de Federale Gerechtelijke Politie. Daar deed hij onderzoek naar de georganiseerde criminaliteit en andere complexe materies.

  Tactisch rechercheur Werner De Schepper

  © Play4

  Werner is een vat vol ervaring met een 27-jarige loopbaan bij de politie op de teller. In het verleden is hij teamleader geweest van een lokale arrestatie-eenheid die zich bezighield met gevaarlijke interventies. Verder heeft hij ook ervaring met straatcriminaliteit, illegale tewerkstelling en mensenhandel.

  Tactisch rechercheur Charlotte Van Roosbroeck

  © Play4

  Charlotte studeerde criminologie en ging na haar studie aan de slag bij de politiezone Antwerpen. Ze staat sterk in haar schoenen en weet haar vrouwtje te staan in de mannenwereld die de politie nog steeds is. In Klopjacht zal ze vooral met Werner samenwerken.

  Profiler Ann Maes

  © Play4

  Van opleiding is Ann een klinisch psychologe. Ze volgde daarnaast ook nog een opleiding tot officier bij Defensie. Waar gaan voortvluchten heen wanneer ze opgejaagd worden? Liegen mensen tijdens een verhoor? Daarop zal profiler Ann Maes een antwoord op geven.

  IT-specialist Tim Cools

  © Play4

  Tim is een IT-specialist die 8 jaar voor de Federale Gerechtelijke Politie heeft gewerkt. Het internet, smartphones en computers kennen voor Tim geen geheimen. Momenteel werkt hij als IT-consultant.

  IT-Specialist Steven De Munter

  © Play4

  Steven werkt al 22 jaar bij de politie, waarvan 15 jaar bij de Computer Crime Unit. Hij werkte al samen met binnen- en buitenlandse politiediensten in de strijd tegen het terrorisme. Momenteel werkt hij als privacy & security consultant.

  Guy & Jeremy

  © Play4

  Guy werkt al 15 jaar in de anti-overvalbrigade van een Brusselse zone en Jeremy maakt deel uit van een bijstandseenheid gespecialiseerd in het opsporen van geseinde personen.

  Katleen & Lieven

  © Play4

  Ook dit duo heeft bakken ervaring. Zo werkt Katleen al 10 jaar bij Defensie en heeft 3 buitenlandse opdrachten achter de rug. Lieven heeft 10 jaar voor defensie gewerkt en is nu aan de slag als veiligheidsagent.

  Kris & Quinten

  Kris was jarenlang actief als undercoveragent. Quinten was onder meer verantwoordelijk voor de bouw van de nieuwe F16-luchthavens.

  Nina, Bart en Jules

  Nina, Bart en Jules zijn de researchers van het speurdersteam. Zij doorgronden de dossiers en zorgen voor ondersteuning aan de tactische rechercheurs.

  Klopjacht – Vanaf 18 oktober, elke maandag om 20u35 op Play4.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer