More

  Dit zijn de leukste uitgaansplekjes in Antwerpen

  Dit zijn de leukste uitgaansplekjes in Antwerpen

  -

  We hebben het even moeten missen, maar het uitgaansleven is weer helemaal terug van weggeweest. Nu we er weer volop kunnen invliegen en het lenteweer om de hoek is, helpen wij jou om de beste plekjes te vinden in de studentensteden. Deze week: Antwerpen.

  De Muze

  Sfeervolle jazzmuziek en een schaars verlicht interieur. Meer heeft café De Muze niet nodig om gezelligheid te creëren. Met twee verdiepingen, een terras en live jazzmuziek is De Muze een topper bij de studenten. Op het terras van het zonnetje genieten of in de comfortabele zetels drinken tot in de late uurtjes? Eén adres.

   

  Dit bericht op Instagram bekijken

   

  Een bericht gedeeld door De Muze (@de_muze_jazzcafe)

  Ampere

  Met een groot scala aan muziek en optredens is Ampere een vaste waarde in het Antwerpse nachtleven. Deze ‘ecologische’ club bevindt zich onder treinsporen van Antwerpen en staat garant voor een echt feestje.

   

  Dit bericht op Instagram bekijken

   

  Een bericht gedeeld door Ampere Antwerp (@ampere_antwerp)

  Barok Antwerpen

  Voor cocktails moet je bij Barok zijn. Dit café aan de Melkmarkt ademt gezelligheid. De indrukwekkende bar, met drankflessen die tot aan het plafond reiken, wordt bediend door bartenders in bretellen. Klein hongertje? Je vindt vast iets naar jouw smaak op het tapas menu.

   

  The Geeky Cauldron

  Deze is er eentje voor de sci-fi en fantasy fans. Dit themacafé aan de Sint-Jacobsmarkt heeft twee delen, waar je bij het ene helemaal wordt ondergedompeld in science fiction en bij het andere in fantasy. Bij die laatste moet je misschien ook even zoeken naar het toilet, dat ‘magisch’ verstopt is. Door het opvallende interieur voel je je even helemaal in een andere wereld.

  Klimax

  De Stadswaag is een populaire uitgaansbuurt bij de studenten. Het is ook de uitvalsbasis van café Klimax. Kroegbazen Kristof en Koen alias ‘Max’ staan altijd klaar om de nodige drankacties en caféfeestjes te voorzien. Uitgaan op één van de gezelligste pleintjes van Antwerpen? Bij Klimax ben je aan het juiste adres.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie