More

  Dit zijn de koppels van Temptation Island 2021: maak kennis met de deelnemers

  © Play5

  Dit zijn de koppels van Temptation Island 2021: maak kennis met de deelnemers

  -

  Vanaf 27 augustus kan je op Play5 terecht voor het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Aan het programma nemen twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels deel. Al zijn er meer nieuwigheden, zo is het vertrouwde presentatieduo vervangen door twee nieuwelingen.

  Play5 pakt dit najaar uit met een nieuw seizoen van Temptation Island. Vier koppels zullen daarin te zien zijn: twee Nederlandse en twee Vlaamse koppels. Hun doel is uitzoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn of dat er iemand anders is die beter bij hen past.

  Vanaf dit jaar ontvangen de vertrouwde hosts Annelien Coorevits en Rick Brandsteder niet de koppels, maar wel twee nieuwe presentatoren. Zo maken Viktor Verhulst en Monika Geuze dit jaar hun intrede als het gloednieuwe presentatieduo. Viktor Verhulst kennen we in België als zoon van Gert Verhulst en presentator van Love Island. Ook Monika Geuze presenteerde het programma. Zij was tevens jarenlang de vriendin van rapper Lil’ Kleine.

  Donna en Nico uit Rumst (BE)

  © Play5

  De 26-jarige Donna en de 26-jarige Nico zijn 2,5 jaar samen. Voor Donna sloeg de vonk over toen ze Nico voor het eerst zag, ze voelde zich meteen tot hem aangetrokken. Na een avondje uit is de vonk bij beiden volledig overgeslagen. De liefde tussen Donna en Nico evolueerde snel: na hun eerste vakantie trok Nico meteen bij haar in. In hun relatie namen ze samen al grote stappen: ze kochten een appartement en hebben twee hondjes. Nico ergert zich soms aan de jaloerse houding van Donna, hij voelt soms wat wantrouwen. Op Temptation Island: Love or Leave wil Nico bewijzen dat het wantrouwen van Donna niet nodig is en testen ze of ze écht de ware zijn voor elkaar.

  Delphine en Bert uit Nederzwalm (BE)

  © Play5

  De 27-jarige Delphine en de 33- jarige Bert hebben elkaar leren kennen in het uitgaansleven. Delphine had toen een relatie, maar na enkele dates koos ze toch voor Bert. Opposites attract: Delphine & Bert zijn elkaars absolute tegenpolen, tegelijkertijd vullen ze elkaar ook perfect aan. Zo is het koppel al tien jaar samen. Vier jaar geleden is Bert de mist in gegaan: hij heeft met een andere vrouw gekust en verzweeg dit voor Delphine. De misstap van Bert zorgt nog regelmatig voor pittige discussies. Temptation Island: Love or Leave is een manier voor Bert om Delphine te laten zien dat hij wel trouw kan zijn.

  Wouter en Julia (NL)

  © Play5

  De sportieve 30-jarige Wouter is anderhalf jaar samen met de lieve en sociale Julia van 24. Het koppel heeft elkaar leren kennen via een datingapp. Door slechte ervaringen in het verleden vindt Wouter het lastig om Julia volledig te vertrouwen. Iets waar Julia moeite mee heeft, ook omdat Wouter zelf niet eerlijk is geweest aan het begin van hun relatie. Door het avontuur aan te gaan wil Julia aan hem laten zien dat zij anders is dan andere vrouwen en wel te vertrouwen is. Ze wil graag een toekomst met hem opbouwen, maar alleen als hij er volledig voor wil gaan.

  Koen & Deborah (NL)

  © Play5

  De zorgzame 24-jarige Deborah en de zelfverzekerde 27-jarige Koen zijn al negen jaar samen. In het begin van hun relatie hebben ze allebei contact gehad met anderen, waardoor het vertrouwen in elkaar is beschadigd. Doordat ze al zo lang samen zijn vragen ze zich af of er niet toch iemand anders beter bij hen past. Het avontuur van Temptation Island willen ze gebruiken om het vertrouwen in elkaar te herstellen en erachter te komen of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. Is het Love or Leave?

  Temptation Island, vanaf 27 augustus om 20u35 op Play5

  BronPlay5
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie