More

  Deze 10 kandidaten zie je in het nieuwe seizoen ‘De Mol’ 2021: dit zijn de deelnemers

  Deze 10 kandidaten zie je in het nieuwe seizoen ‘De Mol’ 2021: dit zijn de deelnemers

  -

  Het is bijna zover. Volgende zondag gaat het nieuwe seizoen van De Mol van start. Zopas stelde presentator Gilles De Coster bij Gilles Van Bouwel de kandidaten van het nieuwe seizoen voor.

  Met nog een week te gaan tot de aftrap van De Mol, stelde presentator Gilles De Coster zondagavond vanuit de Woestijnvis-gebouwen de kandidaten van het nieuwe seizoen van De Mol voor. Uit meer dan 30.000 inzendingen werden 10 deelnemers geselecteerd voor De Mol 2021.

  Naast de voorstelling van de kandidaten had Gilles ook de eerste beelden van het nieuwe seizoen mee. Dat werd ditmaal in Duitsland opgenomen, al hadden ze initieel een andere bestemming op het oog. Het werd een reeks die erg moeilijk om op te nemen was door de pandemie. “Corona heeft alles overschaduwd. We hebben ongelofelijk veel maatregelen genomen, we zijn ik-weet-niet-hoe-vaak getest”, zo legde De Coster uit bij Van Bouwel.

  Al beloven de makers een reeks waar weinig van de pandemie te merken zal zijn. “De kandidaten zaten in één bubbel”, vertelde Gilles De Coster. “Al zat ik niet in hun bubbel, waardoor het afscheid afstandelijker verliep”, vulde hij aan. Zo zal Gilles bijvoorbeeld niet aan tafel zitten bij de kandidaten en zal hij geen knuffels geven aan diegenen die het programma moeten verlaten.

  (Lees verder onder de video)

  Oranje scherm

  Het nieuwe seizoen belooft ook meteen een opvallende nieuwigheid. Zo introduceren de makers een oranje scherm, naast het bekende groene en rode scherm. Sinds de release van het bewuste trailerfilmpje zorgde dat op sociale media voor de gekste speculaties.

  Presentator Gilles De Coster maakte een einde aan die speculaties. Zo vertelde hij dat de oranje schermen de onzekerheid van de kandidaten moet voorstellen. Zo zal de finale selectie van kandidaten pas tijdens de eerste aflevering gemaakt worden. Tien andere potentiële deelnemers – die de selectie net niet haalden – zullen strijden om vrijgekomen plekken over te nemen. Het lijkt duidelijk te worden, De Mol wordt sluwer dan ooit met de introductie van het nieuwe spelelement. 

  (Lees verder onder de video)

  Dit zijn de deelnemers

  Annelotte (25) / recruiter

  Dami (20) / studente psychologie

  Jasmien (30) / advocate

  Jens (30) / schrijnwerker

  Katrien (39) / vaatchirurg

  Kevin (30) / jurist

  Lennart (25) / opvoeder

  Philip (51) / docent marketing

  Samina (42) / flamencolerares

  Sven (41) / horeca uitbater

   

  De Mol 2021 gaat op zondag 21 maart van start op Play4.

  BronPlay4
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer