More

  Dit zijn de eerste twee kandidaten uit Boer zkt Vrouw 2022: William en Elien

  © VTM

  Dit zijn de eerste twee kandidaten uit Boer zkt Vrouw 2022: William en Elien

  -

  Er breekt een nieuw seizoen van Boer zkt Vrouw aan. Afgelopen zondag kregen we de identiteit van de eerste twee boeren te zien. Maak kennis met William en Elien. 

  De vlinders fladderen opnieuw rond bij de Vlaamse boeren. VTM zond afgelopen zondag de eerste aflevering uit van het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw. Daarin maakten we kennis met boer William Junior Dougan. De 24-jarige boer kreeg maar liefst 80 singles over de vloer op zijn ranch in Westerlo. “Ik ben normaal gezien niet verlegen of zenuwachtig, maar ik was toch wel even van mijn melk. Ik had niet verwacht dat ze met zovelen zouden zijn”, zegt hij.

  En de dames waren fan van de knappe cowboy. “Hij is helemaal mijn type”, zeiden ze quasi unaniem. William koos voor 10 vrouwen met wie hij een eerste klik had en een mogelijke toekomst ziet.

  Boerin Elien

  Ook voor Elien Ceustermans (26) uit Lommel waren het spannende tijden. Zij kwam eindelijk te weten hoeveel mannen zich met haar in een liefdesavontuur willen storten. “Hier staan veel mannen die speciaal naar hier zijn gekomen. Dit heeft wel een impact op mij. Het wordt spannend”, voorspelt ze lachend. Uiteindelijk besloot Elien met 12 mannen verder te gaan.

  Volgende week maken we kennis met drie nieuwe boeren. Dan zijn Garry, Cyriel en Kim aan de beurt.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer