More

  Dit zijn de eerste drie deelnemers van het nieuwe seizoen van ‘Boer zoekt Vrouw’ op VTM

  Advertentie

  -

  Vanaf zondag is het tijd voor een nieuw liefdesavontuur op VTM. An Lemmens en Dina Tersago helpen 5 boeren en een boerin aan een lief. Veerle, David en Frits bijten zondag de spits af in een nieuw seizoen van ‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’.

  De 29-jarige Veerle, de 23-jarige Frits en de 36-jarige David bijten de spits af in de nieuwe Boer zkt Vrouw-reeks ‘Home Sweet Home’. Ook dit jaar stellen presentatrices An Lemmens en Dina Tersago – naast 5 jongemannen – dus ook een toffe vrouw voor, want de boerenstiel is al lang niet meer enkel een mannenbusiness. An Lemmens: “Wat we al kunnen verklappen: dat al onze boeren jong zijn, ondernemend, avontuurlijk en ze zijn met 6, waaronder Veerle, een supertoffe madam!”

  Vanaf zondag

  Op zondag 3 mei stelt ‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’ om 19.50 bij VTM de eerste drie deelnemers voor, Veerle (29), Frits (23) en David (36). Wie zijn ze? Welke stiel beoefenen de jonge ondernemers? Hoe kijken ze aan tegen het werk en het leven daarbuiten? Hoe ziet hun ideale partner eruit, vanbuiten en vanbinnen? En niet onbelangrijk: wat hebben ze zélf te bieden? Dina Tersago: “We hopen dat we de wereld van onze Vlaamse boeren volledig op z’n kop kunnen zetten door hen mee te helpen de liefde te vinden dankzij dit avontuur, te beginnen nu zondag!”

  Kijkers ontdekken het zondag in de eerste oproepaflevering. Een weekje later, op zondag 10 mei, worden de andere drie jonge boeren voorgesteld. Wie de boeren beter wil leren kennen kan zich vanaf zondagavond 3 mei inschrijven via vtm.be.

  Veerle (29)

  © VTM

  David (36)

  © VTM

  Frits (23)

  © VTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer