More

  Dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen van ‘De Container Cup’

  © Play4

  Dit zijn de deelnemers van het nieuwe seizoen van ‘De Container Cup’

  -

  Na een succesvolle eerste reeks keert Play4 terug met een nieuw seizoen van De Container Cup. Atleten, bekende Vlamingen, maar ook beloften nemen dit jaar deel aan het programma.

  Wesley Sonck en Pedro Elias trappen vanaf zondag 4 april het nieuwe seizoen van De Container Cup op gang. Het olijke duo ontvangt de komende weken 30 atleten in de metalen container van 12 op 2,2 meter. Het concept blijft ongewijzigd: zo geven de deelnemers het beste van zichzelf tijdens het roeien, lopen, schieten, golfen, gewichtheffen en de monkey bars.

  De deelnemers komen dit jaar opnieuw uit tal van disciplines, zoals breaking, paardrijden, snooker, rally, squash, basketbal, korfbal, wielrennen, atletiek en veel meer. Al zijn er dit jaar twee nieuwigheden: zo start het seizoen uitzonderlijk op zondag met Special Olympics-atleten Quinten Bruyninckx (gymnastiek) en Gilles Dupont (basketbal). Verder is er ook een minireeks met beloften die te zien zal zijn op het nieuwe Telenet-kanaal Play Sports Open.

  De atleten

  Naast Quinten Bruyninckx en Gilles Dupont, twee atleten met een verstandelijke beperking, nemen ook deze krachtpatsers deel: Tim Declercq (wielrennen), Lize Broekx (kajak), Louis Croenen (zwemmen), Loena Hendrickx (kunstschaatsen), Lianne Tan (badminton), Jean-Marc Mwema (basketbal), Lotte Kopecky (wielrennen), Ewoud Vromant (wielrennen), Maxime ‘Madmax’ Blieck (breaking), Luka Van Den Keybus (turnen), Thierry Neuville (rally), Jorre Verstraeten (judo), Luca Brecel (snooker), Pauline Couckuyt (atletiek), Isaac Kimeli (atletiek), Gillian Benoy (rugby), Ceylin Alvarado (veldrijden), Marten Van Riel (triatlon), Jos Verlooy (paardrijden), Ryad Merhy (boksen), Nele Gilis (squash), Alexander Hendrickx (hockey), Thomas Pieters (golf), Ward Lemmelijn (roeien), Jasper Philipsen (wielrennen), Stoffel Vandoorne (Formule E), Julie Allemand (basketbal), Jarni Amorgaste (korfbal), Hendrik Tuerlinckx (volleybal) en Delfine Persoon (boksen).

  De bekende Vlamingen

  Op donderdag spelen twee BV’s tegen elkaar. Dit zijn de duo’s: Viktor Verhulst vs. Francesco PlanckaertBart De Wever vs. Georges-Louis Bouchez

  De beloften

  Ondertussen staat er ook al een nieuwe generatie atleten klaar om in de voetsporen te treden van hun sportidolen. Commentator van dienst is Carl Dircksens. Dit zijn de deelnemers bij de beloften: Aaron Dockx (veldrijden), Anna Koulberg (volleybal), Bram Van Mullem (gymnastiek), Christoph Brys (rugby), Cian Uijtdebroeks (wielrennen), Dylan Van Hoeij (snowboard), Errando Nachtergaele (kajak), Evy Poppe (snowboard), Ferre Reggers (volleybal), Hannah Eurlings (voetbal), Hasse Fleerackers (triatlon), Jente Hauttekeete (atletiek), Jette De Jong (dressuur), Joppe Mennes (basketbal), Julie De Wilde (wielrennen), Liam Everts (motorcross), Merel Maes (hoogspringen), Noah Merre (tennis), Olivier Naert (judo) en Roos Vanotterdijk (zwemmen).

  BronPlay4
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer