More

  Dit zijn de beste gadets en domotica die je voor minder dan 150 euro kan kopen

  Dit zijn de beste gadets en domotica die je voor minder dan 150 euro kan kopen

  -

  Een slim huis is de toekomst, maar slimme gadgets en domotica hoeven niet altijd duur te zijn. Heb je nog steeds geen draadloze oplader? Of wil je jouw gordijnen automatisch laten openen? Doe inspiratie op in ons lijstje.

  Draadloze oplader van Belkin (tijdelijk €23,95)

  Bol.com

  De voordelen van een draadloze oplader zijn immens. Daarmee kan je opladen zonder een kabel te gebruiken, door gewoonweg je smartphone op het toestel te leggen. Dan kan je ook meteen afscheid nemen van die brakke kabels die het na een halfjaar begeven.

  De draadloze oplaad-technologie is dan ook aan een opmars bezig en vindt zijn weg naar de meeste huishoudens, mede dankzij de lage prijs van de opladers. Deze draadloze oplader van Belkin kan alle Qi-devices met 15W opladen. De meeste moderne toestellen, zoals van Samsung en Apple beschikken over deze technologiestandaard. Bol.com verkoopt hem tijdelijk aan een lagere prijs.

  Je kan hem bij Bol.com kopen aan €23,95 i.p.v. €34,99 (aff.)

  Slimme LED-strip van Nederlands merk Hombli (€48,69)

  Bol.com

  Je huis slim maken is in 2021 meer dan ooit een trend. Al betekent dat voor verlichting vaak de aanschaf van dure pakketen met een speciale bridge. Het Nederlandse Hombli wilt daar een einde aan maken en maakte zijn eigen slimme accessoires.

  Met de Hombli Smart LED Strip (van 5 meter lang) breng je het huis tot leven en automatiseer je jouw verlichting, zo kan je instellen dat de strip iedere ochtend opstart. Plak de strip achter of op kasten of gelijk waar je een prachtige verlichting wilt creëren. De set is gebouwd volgens het plug & play principe en vereist geen technische kennis: plaats de stekker in het stopcontact, open de app en je bent al klaar. De LED strip maakt verbinding met je wifi-netwerk en laat zich bedienen via de app. De strip is tevens waterdicht en geschikt voor binnen- en buiten. Verder kan de strip aangestuurd worden met Google Assistant, Siri of Alexa. We hebben hem zelf getest en zijn erg blij over de Hombli LED Strip.

  Je kan hem bij Bol.com kopen aan €49,69 (aff.)

  De herbruikbare – stijlvolle – waterfles Dopper (€12,50)

  Bol.com

  Dopper wilt de wereld afhelpen van wegwerpflesjes. De berg plasticafval wordt in de oceanen dan ook alsmaar groter.

  Een Dopper is dan ook steeds een goed idee, zo draag je bij aan het einde van de wegwerpflesjes. Je kan tevens kiezen tussen een heleboel verschillende kleuren: gaande van blauw, groen, wit, roze, geel en paars. De fles is makkelijk af te wassen en tevens geschikt voor de vaatwasser.

  Je kan hem bij Bol.com kopen aan €12,50 (aff.)

  Een gloednieuw sporthorloge (€119)

  Bol.com

  Wat dacht je van een gloednieuw sporthorloge? Zo krijg je net die extra motivatie om aan je summerbody te werken. De Fitbit Charge 4 volgt je sportieve activiteiten en berekent je calorieverbruik. Dankzij verschillende sensoren weet het toestel welke sport je aan het uitoefenen bent.

  De Charge 4 heeft ook een ingebouwde GPS, waardoor je jouw parcours, de snelheid en het tempo kan bekijken. Verder kan het toestel ook Spotify bedienen en meldingen weergeven die je op jouw telefoon ontvangt. De Fitbit Charge 4 heeft een batterijduur van 7 dagen, tenzij je de GPS gebruikt, dan moet je het apparaat na 4 uur opladen.

  Je kan hem bij Bol.com kopen aan 119 (aff.)

  Een van de beste hoofdtelefoons met noice cancelling (€204)

  Bol.com

  De Sony WH-1000XM3 werd door verschillende techwebsites verkozen tot één van de beste hoofdtelefoons van het moment. Het toestel beschikt over noice cancelling en een snellaadfunctie. Zo kan je op 10 minuten tijd 5 uur luistertijd bekomen. De volgeladen accu kan zo’n 30 uur mee. Het geluid van de WH-1000XM3 is geweldig en laat muziek volledig tot zijn recht komen, al hoor je in de standaardinstellingen meer bassen dan bij de concurrenten. Via de app is het geluid volledig aan te passen.

  Het toestel werd eind 2020 opgevolgd door de Sony WH-1000XM4 en is daardoor dus van een oudere generatie. Hierdoor is hij zo’n 100 euro goedkoper dan zijn opvolger, de Sony WH-1000XM4. Het blijft een van de beste hoofdtelefoons van het moment.

  Bekijk de Sony WH-1000XM3 bij Coolblue aan €204 (aff.)

  Bekijk de – nieuwste generatie – Sony WH-1000XM3 bij Bol.com aan €289,95 (aff.)

  Google Nest Mini (€36)

  Deze slimme speaker met ingebouwde assistent, zorgt ervoor dat je al jouw slimme apparaten in een handomdraai kan besturen. Gebruik de Nest Mini om te weten te komen hoe druk het is op de weg, hoe het weer wordt of hoelang je nog hebt tot je volgende afspraak.

  Zet hem bijvoorbeeld in de keuken, verbindt je slimme lampen en vraag de Google Nest Mini om de verlichting aan te steken. Muziek afspelen? Dat kan je uiteraard ook op deze slimme speaker.

  Je kan hem bij Bol.com kopen aan €36 (aff.)

  JBL Go 3 (€32)

  Bol.com

  Zoek je naar een compacte draadloze luidspreker om deze zomer mee uit te pakken op vakantie of op een BBQ? Met de JBL Go 3 zit je gegarandeerd goed. De accu levert zo’n 5 uur stroom en het toestel is IP67 waterbestendig. Het geluid is krachtig en helder. Je zal versteld staan van het sterke geluid dat uit deze kleine luidspreker kan komen.

  Je kan hem bij Bol.com kopen aan €32 (aff.)

  SwitchBot Curtain: bedien je gordijnen automatisch (€79)

  De SwitchBot Curtain maakt ieder gordijn in huis slim. Het kleine apparaatje bevestig je achter jouw gordijnen en opent – op jouw commando – automatisch jouw gordijnen. Stel het toestel in via de app en kies om welk uur de gordijnen moeten sluiten. Dankzij de ingebouwde sensoren kan je ook aan de hand van de zonsopgang of zonsondergang een automatische bediening selecteren. Het toestel is geschikt voor de meeste gordijn ophangingen. De specifieke eigenschappen kan je nalezen via de website van SwitchBot. Het toestel werkt volledig draadloos en moet je eens in de acht maanden opladen. Je kan het ook uitrusten met een mini-zonnepaneel. Zo moet je het toestel nooit opladen.

  De SwitchBot is te koop via Amazon.nl aan €79 (aff.)

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer