More

  Dit zie je vanavond in de halve finale van ‘Belgium’s Got Talent’ 2021

  © VTM

  Dit zie je vanavond in de halve finale van ‘Belgium’s Got Talent’ 2021

  -

  De finale van Belgium’s Got Talent is nog een week van ons verwijderd. Vanavond strijden de laatste 8 kandidaten voor de laatste plekjes.

  Vanavond zie je op VTM de laatste studioshow van Belgium’s Got Talent. De laatste 8 halve finalisten zetten alles op alles om een plekje te verdienen in de finale. Afgelopen week zagen we hoe de burlesque act van Zoe Bizoe door de jury geselecteerd werd. Ook ijsschaatser Dennis kon dankzij de jury-Golden Buzzer door naar de finale. Vanavond komen we te weten welke derde act, uit de vorige aflevering, naar de finale doorstoot.

  Bovendien maken twee acts nog kans op een finaleplek. De keuze van de jury komen we vanavond al te weten. De voting van het publiek wordt morgenmiddag bekendgemaakt op de Facebook-pagina van Belgium’s Got Talent. Dan weten we welke acts we volgende week live aan het werk kunnen zien op de grote finale.

  © VTM

  Deze kandidaten zie je vanavond

  • Arthur (22 jaar uit Gingelom): Hij kreeg midden in zijn auditie een black-out en werd door jurylid Bart Peeters gekalmeerd. Vanavond brengt hij een liedje met de titel Onzichtbare Piloot.
  • Alexandra (24 jaar uit Gent): Deze jongedame pakt vanavond uit met een spectaculaire hoepelact. Hij zal er de studio in vuur en vlam mee zetten. Net zoals tijdens de audities krijgt Koen Wauters de eer om haar te assisteren en de hoepels aan te geven. “Je hoort op een wereldpodium. Stel dat er voor de Olympische Spelen een openingsact nodig is voor de hele wereld en jij zou dit doen met de ringen en het Olympisch vuur, dan zou heel de wereld met open mond toekijken”, klinkt het bij de jury.
  • Recrean Skippers (23 tot 25 jaar uit Oudenaarde): Deze wereldkampioenen rope skipping kregen tijdens de audities een Golden Buzzer van het publiek. Ze brengen vanavond een explosieve choreografie.
  • MTJ (18 tot 26 jaar uit Kortrijk): Morgane, Tuur en Jean Louis kregen ook een Golden Buzzer van het thuispubliek. Voor hun halve finale brengen ze een moderne choreografie over de coronapandemie.
  • Julie & Wout (11 jaar uit Izegem): Deze beste maatjes brengen al dansend een hartverwarmend verhaal op Ik heb je lief van de Nederlandse zangeres Maan.
  • De Toâpe Geraapte (38 tot 57 jaar uit Torhout): Toâpe Geraapte zorgt vanavond voor een komische noot. Ze nemen ons ditmaal mee naar de bodem van de zee.
  • PE Live (25 tot 37 jaar uit Brussel): Dit gospelkoor veroverde meteen het hart van Bart Peeters. Ze kregen dan ook zijn Golden Buzzer. Vanavond brengen ze een aanstekelijke medley.
  • Youssef (27 jaar uit Brussel): Hij belooft een eigenzinnige versie van Nightcall van London Grammar die niemand onberoerd zal laten. Hij brengt, om zijn ouders te bedanken, ook enkele zinnen in het Arabisch.
  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer