More

  Dit zie je vanavond in ‘Boer zoekt Vrouw – De Wereld Rond’: Sara komt aan bij boer Stephan in Canada

  Advertentie

  -

  Vanavond gaan we weer mee naar Vlaamse boeren in het buitenland die op zoek gaan naar de ware liefde. Wij blikken al even vooruit naar wat je vanavond kan verwachten.

  Sara, die nog niet eerder kon vertrekken naar Canada omdat ze ziek was, komt aan in de luchthaven. Ze wordt verwelkomd door Stephan en is duidelijk zenuwachtig omdat ze later arriveert dan de andere dames en enkele dagen achterstand heeft. En dan weet ze nog niet eens dat naast Aline en Evelien, ook Charlotte mocht overvliegen omdat Stephan ook haar echt graag beter wou leren kennen…

  © VTM

  Etienne toont Sabine, Rebecca en Isabel zijn hotel ‘Tienne Del Mar’, dat binnenkort de deuren opent. De dames zijn onder de indruk. In Bulgarije is de laatste oogst binnengehaald en dat wordt gevierd met een oogstfeest voor Victors personeel én voor Jilly, Rani en Silke die zich voor de gelegenheid optutten. Maar niet nadat ze eerst het zwembad van de akkerboer in duiken, want de vakantie is nu écht begonnen op de boerderij.

  Eén van Mariannes mannen uit zijn gevoelens voor haar, maar bij Gerard gaat het er minder romantisch aan toe: hij moet één van zijn drie dames huiswaarts sturen.

  © VTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer