Dit zie je maandag in ‘Boer zoekt Vrouw – De Wereld Rond’: Eerste duidelijkheid over gevoelens

© VTM

© VTM

De afgelopen weken waren we getuige van beginnende liefde in ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’. Toch bleven de meesten op de achtergrond over hun ware gevoelens. Maandag geven enkelen voor het eerst duidelijkheid en praten ze over hun gevoelens en gedachten. 

Alle kaarten worden op tafel gelegd in de negende aflevering van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’. Tot nu toe bleven veel deelnemers vaag over hun gevoelens en gedachten, uit zelfbescherming of omdat ze zelf nog niet goed weten of ze een toekomst zien met hun boer, of Marianne. Maar op maandag 4 november geven sommigen zich bloot.

Zo wordt het een emotionele rollercoaster voor Gerard. De akkerboer verlaat zelden zijn huis of boerderij. Maar zowel Marijke als Daphné hebben nood aan verandering, een stapje in de wereld, even onder de mensen komen. In Maagdenburg, tijdens een zeldzaam uitje, confronteren de dames hem ermee dat hij amper buiten zijn comfort zone treedt en overtuigen ze hem om bijvoorbeeld zijn haar eens te laten knippen. “Ik ga nooit naar de kapper. Ik doe dat altijd zelf met de tondeuse. Ik heb zelfs geen kam”, lacht Gerard. Terug op de boerderij speelt Daphné open kaart over haar gevoelens en voor één keer wordt de anders wat afstandelijke Gerard emotioneel en is hij van zijn melk.

© VTM
© VTM

Ook in Finland spelen er issues. Ryan zag liever Remco vertrekken in plaats van Joeri, want het klikt niet zo tussen hen. Ryan vindt dat zijn concurrent Marianne te veel opeist en kan hier niet goed mee overweg. Hij heeft tijd voor zichzelf nodig. Vraag is of hij Remco daardoor niet nog meer vrij spel geeft. In Canada blijven nog drie dames over. Terwijl Evelien en Aline het vuile werk op de ranch opknappen, krijgt Charlotte een privé paardrijles van Stephan, want zij heeft nog geen ervaring met de prachtige dieren. Iemand van de dames biecht op dat ze gevoelens heeft voor Stephan.

© VTM

Ook bij Victor worden ontboezemingen gedaan wanneer An Lemmens toekomt in zijn ouderlijk huis waar hij met Jilly, Rani en Silke heeft overnacht. Victor moet iemand huiswaarts sturen, maar niet vooraleer An eerst van elk meisje te horen krijgt of er al gevoelens bloeien. En jawel…

In Kaapverdië gaat het leven verder, ook na het vertrek van Isabel. Etiënne gaat met Rebecca bananen plukken en komt in een ‘bijzondere’ situatie terecht. Na de fun gaat het er serieuzer aan toe wanneer Sabine Etienne vertelt dat ze enkele jaren terug bijna overleed en daarna zwarte sneeuw heeft gezien.

Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond, op maandag 4 november om 20.35 bij VTM

Lees ook: 

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in